promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli pontot kapott egy magyar étel a külföldiektől, nem erre gondoltál volna

Rendkívüli pontot kapott egy magyar étel a külföldiektől, nem erre gondoltál volna

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc

A külföldiek mondták el őszinte véleményüket magyar ételekről.

Mégis melyik a legjobb magyar étel?

Az elmúlt időszakban nagyon divatos és trendi lett az a zsáner a különböző közösségi média felületeken, hogy más kultúrából, más országból jövők kipróbálják a külföldi ételeket, italokat és édességeket, esetleg alkoholos italokat. Erről készítenek videókat, pontozzák is az ételeket, a legtöbb esetben pedig még toplistát is felállítanak azokból a tételekből, amelyeket kipróbáltak.

Néha nagyon meglepő eredmény születik, sokszor pedig látszik is a résztvevők őszinte reakcióin, hogy bizony meglepődnek egy-egy tétel láttán.

Korábban a neves amerikai szórakoztató lap, a Buzzfeed is készített olyan videót, amelyben a magyar ételk kerülnek fókuszba, és bizony nagyon különböző embereket választottak ki a kísérlethez.

Több oldal is foglalkozik úgy a különböző nemzetek ételeivel, hogy dinamikus listákat alakítanak ki, amelyekre folyamatosan lehet szavazni, és nincs végső eredmény, hanem a pillanatnyi helyzet dönti el, hogy épp melyik magyar étel áll a toplista tetején vagy éppen alján. A Taste Atlas nevű oldalon nyomon lehet követni, hogy változik ez a lista, már érdekes megnézni a kínálatot is, amelyből választhatunk folyamatosan.

Egy korábbi cikkünkben részletesen írtunk arról, hogy a külföldiek szerint épp melyik a legjobb és a legrosszabb magyar étel.

Pontozták is a magyar ételeket.

Ebben a videóban lengyel és olasz teqvoly játékosok kóstolnak meg néhány magyar ételt, majd őszinte véleményt is mondanak róla, meglepő, hogy szavaznak a játékosok az ételkóstolásban. El is mondják a véleményüket a magyar ételekről, a videóban láthattok ehhez feliratokat is.

Itt lehet megnézni a felvételeket: