promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lesokkolsz, ha meglátod Ronaldo régi fotóit, rá sem ismerni a világhírű focistára

Lesokkolsz, ha meglátod Ronaldo régi fotóit, rá sem ismerni a világhírű focistára

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Rá sem ismersz Ronaldora ezeken a fotókon. 

Cristiano Ronaldo a világ egyik legismertebb focistája és ezzel együtt az egyik leggazdagabb is. Párjával Georginál szinte bármit megengedhetnek maguknak, több autójuk és ingatlanjuk is van a világ több országában. Öt gyermeküknek mindent meg tudnak adni, semmiből nem szenvednek hiányt. 

A Real Madrid 2009 nyarán 94 millió euróra szerződtette Ronaldot, így ekkor a világ legdrágább játékosának számított. Azóta sok csapatban megfordult már, az első felnőtt csapata a Sporting volt, majd játszott a Manchester Unitednél, a Juventusnál, majd az en-Naszr Football Club szaúd-arábiai labdarúgócsapatához szegődött. 2022. március 12-én a Tottenham Hotspur elleni Premier League-mérkőzésen szerzett mesterhármasával pályafutása 807. gólját érte el, ezzel pedig történelmet írt, minden idők legeredményesebb játékosává vált. 

Te láttad már Cristianot évtizedekkel ezelőtt a focipályán? Szinte rá sem lehet ismerni az akkori énjére, elképesztő változásokon ment keresztül. Jó kiállású férfi lett a 20 évvel ezelőtti kisfiúból. Galériánkban most a fiatal, pattanásos arcú, melíros hajú Ronaldo látható, aki akkor még nem is tudta, hogy mekkora sztárrá fog válni a jövőben. 

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak