promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő 60-közeli lett Az elveszett ereklyék fosztogatói sztárja, Tia Carrere még 56 évesen is csúcsformában van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki 56 évesen Tia Carrere, aki 20 évvel Az elveszett ereklyék fosztogatói után is bombázó.

Az elveszett ereklyék fosztogatói című sorozatot talán senkinek sem kell bemutatni. A kalandszériát 1999 és 2002 között sugározták Amerikában, Magyarországon pedig azóta is el lehet csípni valamelyik csatornán - mostanában az AXN műsorán látható.

A sorozat ikonikus színésznője a lehengerlő külsejű és energiabomba, Tia Carrere volt, aki tulajdonképpen Indiana Jones női megfelelőjét, Sydney Fox-ot alakította. A rajongók egyébként rá is aggatták Tia Carrere-re ezt a címkét, mert valóban nagyon sok hasonlóságot mutatott Harrison Ford legendás figurájához képest.


Persze Az elveszett ereklyék fosztogatói sztárja csak részben volt színésznő, mellette még modell és énekesnő múltja is van; számos albuma jelent meg, mi több, 2009-ben még Grammy-díjat is kapott. Természetesen színészként is számos díjat vehetett át, például az említett sorozatban nyújtott alakítását is jutalmazták. Kétségtelen, hogy a széria volt a legsikeresebb produkció, amiben szerepet vállalt, de mellette olyan híres alkotásokban játszott, mint a Wayne világa, a Hawaii Five-0, a Félig üres vagy a Két tűz között, amiben Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis oldalán láthattuk.

Ráadásul1992-ben pedig a People magazin beválasztotta őt az 50 legszebb ember közé, aki a földön él.

És Tia Carrere szépségén egyáltalán nem fog a kor. Mondható már 60-közelinek, hiszen 56 éves, de még mindig ugyanolyan csúcsformában van, mint a 2000-es évek elején.

Legutóbb novemberben készültek friss fotók a színésznőről, most így néz ki Tia Carrere:


(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás