promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva szexbotrányba keveredett Cristiano Ronaldo egy venezuelai cicimodellel
Borítókép:  Youtube
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most éppen egy venezuelai influenszer vádolta meg Cristiano Ronaldot azzal, hogy egy portugál hotelszobában megfektette őt..

Nem múlhat el év, de talán még csak hónap sem egy-egy Cristiano Ronaldo féle botrány nélkül. A Manchester Unitednál (is) megbukott portugál szupersztárról most egy feltűnési viszketegségben szenvedő blogger, egy bizonyos Georgilaya árulta el, hogy lefeküdtek egymással. A venezuelai lány szerint tavaly gabalyodtak össze egy portugáliai szállodában, ahol előbb egy közös fényképet készítettek, majd a "galád" futballista felcsalta gyanútlan "áldozatát" a szobájába. Állítólag innen már ment minden a maga megfelelő csapásirányába, a leányzó dőlése pedig párhuzamos szöget vett fel a szobában található ággyal. 

A történet nagyjából egy évvel ezelőtt esett meg. Ronaldo akkor még a Manchester United játékosa volt, de a portugál válogatottal saját hazájában készült a közelgő világbajnoki pótselejtezők fényében. CR7 és társai a Porto városának elit-negyedeként számon tartott Vila Nova de Gaiában lévő Solverde Hotelben szálltak meg. Itt találkozott Georgilaya az aranylabdás zsenivel, majd kérte fel azt egy közös fénykép készítésére. A lány, már az egyik portugál lapnak beszámolva, elárulta, hogy ő nem szeretett volna semmit, csupán megörvendeztetni a 190 ezres Instagram-táborát. 

Csakhogy hamarosan érdekes üzenet érkezett telefonjára, és nem mástól, mint Cristiao Ronaldotól. Aki várta dél-amerikai kiszemeltjét a saját, 312-es számú szobájába. Hősnőnk szerint a veterán focista képtelen volt ellenállni darázsderekának, buborékfenekének és gyönyörűen nagy természetes melleinek. Georgilaya azt állítja, hogy örömmel egyezett bele a szexbe, ám utólag kihasználva érezte magát. Arról nem is beszélve, hogy odahaza saját, "sugardaddy" küllemű férje várta haza. 

[[ven2]]

FRISSÍTÉS: A hírek szerint Cristiano Ronaldo cáfolja a megjelent híresztelést, állítása szerint sosem volt dolga a cikkünk főszereplőjével, szemben a portugál Correio da Manhã című lapban megjelentekkel. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás