promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo giganagyképű beszólásába mindenki belepirul
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo egy milliárd eurós hencegésénél nem lesz ma erősebb ego-cunami, pedig az elmúlt bő húsz évben már megszokhattuk, hogy a futballsztár nem rejti véka alá erőteljes és önbizalomtól duzzadó természetét. Most egy korábbi torinói (Juventus) csapattársa, Weston McKennie számolt be arról, hogy portugál milyen nagyképű reakcióval pattintotta le őt magát.

A német Bild cikkezett arról, hogy Cristiano Ronaldót továbbra sem kell félteni, ha önmaga megvédéséről van szó. Pedig a 38 éves futballzseni sok okot ad mostanság a kritikákra. Gyengén szerepelt a Manchester Unitednál, majd éles üzenetével gyakorlatilag ki is rúgatta magát onnan. Egyelőre pedig roppant gyengén muzsikál új klubjánál, az őt habos-babos bemutatóval is váró Al-Naszrnál. "CR7" eddigi bevetéseiről már többször is megemlékeztünk.

Tehát egy korábbi, Juventusban vele játszó csapattársától idézett. A manapság az angol Leeds Unitedban játszó Weston McKennie egy korábbi esetet emlegetett fel Ronaldóval kapcsolatban. A fiatal amerikai játékos 2020. és 2021. között labdázott együtt a portugál veteránnal. Ekkoriból mesélt el egy történetet: 

„Elmesélek egy történetet Ronaldóról: éppen masszázst kapott, elmentem mellette, és azt mondtam: »Istenem, borzasztóan néz ki a lábad«. Ronaldo így válaszolt: »Barátom, ezek a lábak 1 milliárd eurót érnek.« Erre én csak annyit válaszoltam, hogy: »Igazad van, tiszteletem«, és otthagytam.”

A Juventustól januárban lelépő McKennie anekdotája pedig nem teljesen alaptalan, még ha nélkülözi is a teljes igazságot. Cristiano Ronaldo ugyan valóban összehozhatott már közvetve és közvetlenül euró milliárdokat, de szó szerint még az ő lába sem jutott el ekkora értékig. A Bild azért felemlegeti, hogy a Real Madridnak egyszer sikerült az egyik prémium biztosító-társasággal egy 206 millió eurós összeget kiharcolni arra az esetre, ha Ronaldo lába súlyos, karriert veszélyeztető sérülést szenvedne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás