promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ronaldo akkora pofont kapott, hogy az álomfizetésével kellett borogatnia
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A lassan botrányhőssé avanzsálódó Cristiano Ronaldo máris elbukott egy trófeát, nem lehet az övé a szaúdi szuperkupa. Pedig új csapata az elődöntőben volt érdekelt, ám végül sima vereséget szenvedtek az aktuális ellenfelüktől. 

Pár napja számoltunk be arról, hogy nem sikerült túl fényesen Cristiano Ronaldo első tétmérkőzése az új munkaadójánál, az Al-Naszrban. A harminchét esztendős aranylabdahalmozó viharos szakítása után a Manchester Uniteddal nem tudott egyből a klubfeladataira koncentrálni - lévén a portugál válogatottal vett részt a katari világbajnokságon. Azonban a tornán erősen leszerepeltek Ronaldoék, aki a december második felét már az új csapata keresésére fordíthatta. A mentőövet dobó Al-Naszr pedig ugrott is "CR7" elé, és a világ legjobban kereső sportolójává tették.

Ám nem minden a pénz. Ronaldo egy Paris Saint-Germain elleni gálameccsen remekelt, azonban első szaúdi bajnokiján nem tudott gólt szerezni, de legalább az Al-Naszr nyerni tudott. Sőt, a kilencszeres bajnok együttes még vezeti is a Pro League tabelláját. Volt esély, hogy még ezen a héten begyűjtse első trófeáját a veterán támadó a Közel-Keleten. Azonban ez már egy füstbe ment terv, mert az Al-Naszr meglepően sima vereséget szenvedett az Al-Ittihad ellen. Pedig a Naszr a meccs nagyrészében uralta a mezőnyjátékot, de a csatárok a csapatkapitány Ronaldo vezetésével roppant passzívak voltak. A döntőbe így az Ittihad jutott, a portugálnak pedig tavaszra maradt a remélt bajnoki cím.

Ronaldo és családja igyekszik boldogulni Szaúd-Arábiában. A korábbi Real Madrid és Manchester United legenda még kedvenc MMA-harcosával, Francis Ngannouval is találkozott az előző hétvégén. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás