promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo összeütött a UFC nehézsúlyú sztárjával
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak a tréfa kedvéért, de ökölharcra vállalkozott C. Ronaldo és a kameruni bunyós, Francis Ngannou. A portugál világsztár korábban is szívesen barátkozott küzdősportokban járatos fickókkal. 

A 2022-es, katari világbajnokság után hosszú pihenőt kapott Cristiano Ronaldo. Az angol Manchester Unitedtól kirúgott 37 éves csatár elég gyorsan meg is egyezett új klubjával, az Al-Naszrral. Azonban egészen vasárnap estig nem tudott bemutatkozni a szaúdi listavezetőnél. Sőt, szombaton még egy érdekes bemelegítést választott magának.

Ahogy arról beszámoltunk, Ronaldo azonnal csapatkapitányként játszhatott első tétmérkőzésén az Al-Naszrban, azonban nem sikerült gólt szereznie. Többször próbálkozott kapura lövéssel, ám még a szerencse is elpártolt a hatalmaas fizetést kiharcoló portugál mellől. A korábbi Real Madrid-, és Juventus-kedvenc egyes (át)számítások szerint percenként 13 ezer forintot keres a közel-keleti királyságban. 

Első éles rijádi fellépése előtt még szombaton ejtett meg egy különleges áltréninget. Ronaldo ugyanis egyik kedvenc sportolójával, a korábbi nehézsúlyú UFC-bajnokkal, Francis Ngannouval találkozott. Ugyan "CR7" legendásan jó fizikális formának örvend, a műtött térdével még mindig pihenő Ngannounak aligha lehetett volna komoly ellenfele. Főleg, hogy a kameruni szakított a UFC szervezettel, és profi bokszolóként szeretné kipróbálni magát, elsősorban a komolyabb pénzkereseti lehetőségek miatt. A képek tanúsága szerint a felek kitörő örömmel fogadták az "összecsapást". 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás