promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heidi Klum 19 éves lánya szemkápráztatóan szexi, édesanyjával együtt falatnyi fehérneműben varázsolják el a férfiakat
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heidi Klum és gyönyörű lánya egy pikáns fotósorozatra vállakozott.

A német származású Heidi Klum a világ egyik legismertebb modellje és szinte nincs is olyan magazin, aminek ne szerepelt volna a címlapján az utóbbi évtizedekben. A gyönyörű szőke manöken bizonyára sokunk számára ismerős lehet, ám azt talán nem mindenki tudja, hogy Heidi 19 éves lánya Leni is modellkedik, sőt hasonlóan szexi mint az anyukája.

Külön érdekesség, hogy Leni Klum édesapja egyébként az egykori Formula–1-es csapatvezető, Flavio Briatore, a híres énekes Seal azonban 2009-ben örökbe fogadta, amikor még együtt volt Heidi Klummal.

Leni most már 19 éves és természetesen örökölte édesanyja szépségét így nem csoda, hogy ő is modellkarrierbe kezdett, amiben igen sikeres is. A fiatal lány először 2021 januárjában szerepelt édesanyjával közösen címlapon, majd nem sokkal később a német Vogue címlapján és a Hunger magazinban is megjelent. Ezután pedig nem is csoda, hogy Heidi Klum elsőszülött lánya egyre több megkeresést kap a legnagyobb magazinoktól is.

Így történt ez most is, anya és lánya ugyanis most egy csodálatos karácsonyi fotósorozatra vállakozott, ami igencsak felkeltheti a férfiak érdeklődését. Heidi és Leni igazán szexi piros fehérneműkben pózolnak a fotókon és meg kell hagyni bizony egyikünknek sincs oka a szégyenlősségre.

Galériánkban a pikáns fotósorozat mellett megtekintheted a 19 éves Leni korábbi fotóit is, amikből szintén nagyon érdemes szemezgetni.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás