promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A fél internet Heidi Klum 19 éves lányának bikinis képeiről beszél, Leni Klum hihetetlenül dögös

A fél internet Heidi Klum 19 éves lányának bikinis képeiről beszél, Leni Klum hihetetlenül dögös

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Leni Klumot már most imádja a divatvilág.

A Németországban született Heidi Klum a világ egyik legismertebb manökenje, szinte nincs is olyan magazin, aminek ne szerepelt volna a címlapján az utóbbi évtizedekben. A szépsége legendás, ráadásul Amerikában is annyira kedvelik, hogy ő lett az America's Got Talent című nagy sikerű, grandiózus tehetségkutató műsor egyik zsűritagja, ami hatalmas elismerésnek számít.

Nem csoda, hogy Heidi Klum legidősebb lánya, a 19 éves Leni Klum is modell pályára lépett, hiszen örökölte édesanyja szépségét, sőt, sokak szerint még nála is gyönyörűbb. Sokan azt hiszik, hogy Leni Klum édesapja a híres énekes, Seal, de ez nem így van, ugyanis az ismert Formula–1-es csapatvezető, Flavio Briatore a vér szerinti apja – Seal viszont 2009-ben örökbe fogadta, amikor még együtt volt Heidi Klummal.

Leni Klum egyre felkapottabb modellnek számít, mióta 2021 januárjában közös címlapon szerepelt az édesanyjával. Láthattuk őt egyebek között a német Vogue címlapján, illetve a Hunger magazinban is, hatalmas az érdeklődés iránta – érthető, hiszen valóban elképesztően szép.

A minap Olaszországban készültek friss lesifotók Leni Klumról, aki aprócska vörös bikiniben élvezte a jó időt a pasijával és a családjával. Egyszerűen lenyűgözően nézett ki fürdőruhában a fiatal híresség, lehetetlenség volt nem őt nézni, és ez is bizonyítja, hogy igazán fényes jövő áll a fiatal manöken előtt – itt lehet megtekinteni a felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak