promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szuperdögös Heidi Klum belenyalt a kamerába majd megmutatta kerek popsiját is
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heidi Klum új szinte emelte a kamerával való flörtölést. 

Heidi Klum egyre szexibb és exrémebb dolgokat csinál. Nem bírja elfogadni az idő múlását és nem hajlandó öregedni. 

Többet vetkőzik mint fiatal modell korában, és már lányát is felhasználja néha a figyelemfelkeltésre. Fiatalabb pasijával, a Tokio Hotel egykori énekesével, Tom Kaulitzzal boldog párkapcsolatban élnek már hosszú évek óta. 

A német származású 49 éves Klum modell, üzletasszony és televíziós személyiségént ismert. 1973-ban született Bergisch Gladbach-ban, Németországban, karrierjét modellként kezdte. 1992-ben, mindössze 19 évesen nyerte el az "Model 92" című versenyt, ami után nemzetközi hírnévre tett szert. Heidi Klum azóta számos neves divatcéggel dolgozott együtt, mint például a Victoria's Secret és a Sports Illustrated.

Emellett Heidi Klum ismert televíziós személyiség is. Ő volt az egyik vezető zsűritag és mentor az amerikai "Project Runway" című divatverseny műsorban, amelyet 2004 és 2017 között vezetett. Továbbá Heidi Klum szerepelt az "America's Got Talent" című tehetségkutató műsorban is, mint zsűritag. Heidi Klum sikeres üzletasszony is, aki saját divatmárkát, parfümöket és egyéb termékeket forgalmaz.

De a "Németország következő topmodelljében" is zsűrizik és aktívan jelen van szinte minden díjátadógálán, eseményen és közösségi oldalas jelenléte is erős. 

Most éppen egy újabb provokatív videót készített magáról az Instagramra, melyben arany miniruhában látható, olyan mély kivágással, hogy kint van a popsija is belőle. Ő ezt meg is mutatja a róla készült videóban, és a nyelvével is incselkedik kicsit a kamerának. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás