promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Évek óta nem volt ilyenben részünk: elképesztő mesevilággá alakul hóesésben Budapest
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Habár manapság már kevésszer fordul elő hatalmas nagy havazás, Budapest ilyenkor elképesztő mesevilággá alakul. 

Idén már jócskán megérkezett a tél és elképesztő hideg robbant be az országba. Nem hiába, már lassan decemberbe lépünk és már az ország több helyén is esett a hó. Ám egyáltalán nem olyan mértékben, mint egykoron. 

Évek óta tapasztalhatjuk azt, hogy aligha van hó a télen, a fehér karácsony pedig annyira ritka, mint a fehér holló. Idén még kérdéses, hogy az ünnepekkor lesz-e hóesés, de Katalin-napja arról tanúskodik, hogy bizony karácsony locosgni fog. Az időjárás előrejelzés is azt mutatja, hogy december 18. és 25. között az átlaghőmérséklet az ország nagy részén, de különösen az ország északi felében az átlagosnál magasabb lesz. 

2019-ben készültek olyan fotók, amelyeken látható, hogy mekkora hó zúdult le a fővárosra és milyen idővel kellett megküzdenie az embereknek. Akkor elképesztően nagy pelyhekben esett a hó, teljesen behavazódott Budapest.  2017-ben pedig még a Duna vize is befagyott, ilyet sem láthatunk már manapság. Akkoriban a Normafa is egy igazi téli csodavilággá alakult a gyerekek számára, akik tudtak hóembert építeni és szánkózni, élvezni a természetet. 

Galériánkban most a magyar főváros látható, ilyen Budapest, amikor ellepi a hó. Fotókon a havas táj. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás