promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló lesifotók készültek a fürdőruhás Scarlett Johansson-ról, a Marvel univerzum hősnőjének képei köszönőviszonyban sincsenek filmbéli külsejével
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Intim helyzetben kapták le a színésznőt, aki nem vette észre, hogy fotózzák.

Scarlett Johansson korunk egyik legfoglalkoztatottabb színésznője és ha tíz férfit megkérdezel, akkor jó eséllyel nyolc azt fogja mondani, hogy az egyik legszexibb is. Mindig a vörös szőnyegen látjuk, kisminkelve, belőtt hajjal, ruhában és ez minden sztárról elmondható: valahogy bele sem gondolunk, hogy a kirakatba tett csillogás mellett ők is csak emberek, mint mi.

Már jó ideje próbál utat törni magának a test pozitív énkép, melynek egyik alapvető pillére, hogy megértsük: amit világháló, a közösségi média, vagy a televízió tesz elénk, az nem valós, csak a mi életünket keseríti meg, ha egy elénk vetített, nem létező ideálra szeretnénk hasonlítani.

Tökéletes példa erre a mostaniképösszeállításunk, aminek külön aktualitása is van: a nemrég debütáló Marvelek után mi is egy Marvel univerzumos hősnővel támadunk, akinek most a szuperereje az volt, hogy bátran vállalta önmagát és nem félt felszabadultan szórakozni. Felkapta a szexi piros bikinit és nem félt megmutatni nő társainak, hogyha nem épp szerepre készül, vagy premierre hivatalos, akkor ugyanolyan hétköznapian néz ki, mint bárki, aki éppen strandra készül.

A színésznőről készült lesifotó galériát itt tudjátok megnézni, nem tudjuk, hogy milyen messze volt a fotós, de az biztos, hogy alapos munkát végzett:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás