promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel aputestétől hangos az internet, tényleg elengedte magát a Halálos iramban sztárja, vagy csak túlreagálják a dolgot?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vin Diesel friss fotói sokakat kiakasztottak.

Pár napja mutatták be a Halálos iramban tizedik részét, ami hatalmas globális sikert aratott, ez pedig egyértelműen azt jelenti, hogy a közönség még mindig vevő Vin Diesel családcentrikus, helyenként eléggé eltúlzott akciójelenetekkel tarkított szériájára – ami amúgy befordult a célegyenesbe, ugyanis elvileg ez az utolsó rész, csak szétvágták, így 2025-ben még jön egy Halálos iramban film.

Összességében egész pozitív kritikákat kapott a Halálos iramban 10, de voltak, akik eléggé lehúzták Vin Dieselt, amiért nem pattintotta ki magát annyira, mint a régebbi részekben. Sőt, sokak szerint a jelenetek többségében pont olyanok voltak a beállítások, hogy ne látszódjon a színész „pocakja” – cserébe viszont mindig előtérben voltak a hatalmas karjai, amiken szinte megállás nélkül feszítette az izmait.

Ez már nem az első eset, hogy Vin Dieselt azzal vádolják meg, hogy aputeste van.

Az „aputest” szó az általános használata alapján alapvetően egyet jelent a picit elhanyagoltabb férfitesttel, de Vin Diesel esetében valószínűleg ez helytelen, hiszen a világsztár most is remek formában van – főleg annak tudatában, hogy már 55 éves, szóval ezt sem szabad elfelejteniük azoknak, akik rosszindulatú kommentekkel illetik őt, illetve a testét.

Érdekes módon a minap is elég nagy port kavartak azok a képek, amik Vin Dieselről készültek egy Los Angeles Lakers mérkőzésen, ugyanis sokaknak feltűnt a felvételeken, hogy a színésznek bizony van egy pici „pocakja”, mintha valóban elengedte volna magát egy kicsit a Halálos iramban 10 forgatása után, így megint jöttek a beszólogató, „aputestes” kommentek – itt lehet megnézni a fotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás