promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zlatan Ibrahimovic 740 millióért vett magának egy vadiúj sportkocsit, ami szebb, mint az álom
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A híres focista, Zlatan Ibrahimovic megint szerzett magának egy új játékszert.

Az AC Milan bitang tehetséges csatára, Zlatan Ibrahimovic sosem a szerénységéről volt ismert, hiszen mondhatjuk, hogy több, mint egészséges az önbizalma, és ahol teheti, viccelődik is ezzel. Legalábbis nagyon reméljük, hogy csak viccel, mivel ha komolyan gondolja a saját magáról mondott, nagyzolós dolgokat, akkor lehet, hogy kezeltetnie kéne magát – bár ő olyan jó focista, hogy érthető egy bizonyos szintű nagyzolás is.

A 41 éves Zlatan Ibrahimovic egyáltalán nem veti meg a luxuscikkeket, sőt, gyakorlatilag olyan, mintha a költés lenne az egyik legfontosabb lételeme, főleg, ha arra gondolunk, hogy milyen csodálatos és drága autók állnak a garázsában. A sportoló most is szerzett magának egy új, négykerekű szépséget, be is ugrott érte egy milánói szalonba, ahová a szerelmével, Helena Segerrel ment el.

Zlatan Ibharimovic legújabb járműcsodája nem más, mint egy gyönyörű, fehér Ferrari Daytona SP3, amiért állítólag 2 millió eurót, vagyis nagyjából 740 millió forintot fizetett – külön kiemelendő, hogy már a szalonba is egy fantasztikus Ferrarival érkezett a sztárfocista és a párja, szóval talán mondhatjuk, hogy megvan a kedvenc márkája.

Zlatan Ibrahimovic mindig tudja, hogy mi a jó, és remekül is áll neki ez a Ferrari Daytona SP3, ami sokak álomautójának számít. Itt lehet megtekinteni pár képet a világsztár vadiúj csúcsverdájáról, ami már önmagában is elég lenne ahhoz, hogy megforduljanak utána az emberek az utcán – bár ehhez Zlatan egymaga is elég, hiszen rengetegen imádják őt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás