promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen órákat hord Cristiano Ronaldo és az asszonykája, ezekre futja a 75 milliárdos fizetésből
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A focistáé annyira egyedi, hogy tényleg nincs belőle másik a világon.

Sokan támadják manapság Cristiano Ronaldót, amiért a 37 éves csatár eladta a lelkét az ördögnek, legalábbis a szurkolók szemében ezzel egyenértékű, hogy a nevenincs, szaúd-arábiai Al-Nassr labdarúgócsapatához kötelezte el magát 2025 nyaráig.

De hát ki ne tette volna ezt a helyében, ki utasított volna vissza könnyűszerrel évi 200 millió dollárt (vagyis 75 milliárd forintot), amit nem szoktak csak úgy utána dobálni a – valljuk be – kiöregedett sztárjátékosoknak.

Ronaldo persze igyekszik komolyan kezelni a dolgot, bár tény, hogy a Közel-Keleten aligha fog beleroppanni az iramba. A bemutatkozásakor ráadásul egyszer Dél-Afrikát mondott véletlenül Szaúd-Arábia helyett, de hát egye fene, legalább rögtön mémmé vált a bakija.

A portugál zseni egyébként azt is rögtön megmutatta, hogy miért szerződtették. Új klubja mindössze egyetlen nap leforgása alatt 4 millióval emelte az Instagram-követői számát, vagyis az arabok jól számoltak, a pénzük tetemes része biztosan visszajön majd a rajongóktól.

Vajon milyen órákat lehet venni évi 75 milliárd forintból? Erre a kérdésre Lakatos Zsolt szakértő adhatja meg a leghitelesebb választ, aki a Beszéljünk órákról nevű TikTok-csatornáján ki is elemezte Ronaldo, illetve élete párja, Georgina Rodríguez ketyegőit:

„Georgina órája egy 18 karátos arany Rolex Cosmograph Daytona, ennek a piaci ára jelenleg 70 ezer euró környékén van, ami valamivel kevesebb, mint 30 millió forint. Cristiano Ronaldo órája még érdekesebb, mert az egy Jacob & Co Caviar Tourbillon, 18 karátos fehér arannyal, ami egyébként egyáltalán nem látszik át, mert 388 darab baguette vágású smaragdot tartalmaz. Mivel egyetlen egy készült belőle, az ára természetesen csillagászati, megközelíti a 800 ezer eurót, ami több mint 300 millió forint.”

@beszeljunkorakrol Válasz @levipro126 részére Cristiano Ronaldo és Georginagio új óráit fogjuk most megnézni. Az egyik egy Rolex Cosmograph Daytona 116508, a másik pedig egy Jacob&Co Caviar Tourbillon fehérarany 388 darab tsavorittal kirakott kiadása. #órák #karóra #hírességekórái #rolex #jacobandco #georginagio #cristianoronaldo Love You So - The King Khan & BBQ Show
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás