promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rita Ora bikinis teste olyan tökéletes, mintha egy laborban alkották volna meg
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rita Ora Ausztráliában villantotta meg a tökéletes testét, mámorító a látvány.

Az utóbbi pár évben elég sok slágert letett az asztalra Rita Ora, aki még Tiësto-val is hatalmas sikert ért el a „Ritual” című szerzeménynek köszönhetően. A csodás hangú énekesnő nemcsak tehetséges, hanem vadítóan gyönyörű is, ezzel pedig valószínűleg ő is tisztában van, hiszen rendszeresen rak ki a 16 millióval rendelkező Instagram oldalára egész pikáns tartalmakat.

A jelenleg 32 éves Rita Ora nemrég házasodott össze a híres hollywoodi rendezővel, Taika Waititivel, aki a legutóbbi Thor filmeket is csinálta. Úgy tűnik, hogy nagyon boldogok együtt, szépen megtalálták egymást, de a magánéletük szinte hétpecsétes titok, nagyon keveset lehet tudni róluk – pedig rendszeresen megjelennek együtt különböző eseményeken, szóval valamit nagyon jól csinálnak.

A minap Ausztráliában lőttek pár friss lesifotót Rita Ora-ról, aki bikiniben élvezte a parton a napsütést, miközben képeket készítettek róla az Instagram oldalára – az énekesnő lehengerlő formában van, félelmetesen tökéletes a teste, főleg fürdőruhában, szóval kijelenthetjük, hogy Taika Waititi egy hihetetlenül szerencsés férfi, hogy őt választotta a csodaszép híresség.

Van egy jó hírünk azoknak, akik kíváncsiak az imént említett lesifotókra, ugyanis a felvételek felkerültek a netre, így most bárki megnézheti őket – ezek a képek bizonyítják, hogy valóban Rita Ora jelenleg az egyik legdögösebb énekesnő a világon:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás