promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rita Ora pucérruhájától megvadult a vörös szőnyeg - fenekét és kebleit villogtatta az énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keveset hagyott a képzeletre az énekesnő. 

Rita Ora az egykori Jugoszláviában született, Rita Sahatciu néven, és koszovói albán származású. A jelenleg 32 éves brit énekesnő és színésznő dalait milliók imádják, igazi ikonná nőtte ki magát. A 2022-es British Fashion Awards díjátadón, amelyet a londoni Royal Albert Hallban rendeztek meg tegnap, özönlöttek a sztárok a legvadabb öltözékekben. Az eseményen egyébként feltűnt Rita Ora mellett Naomi Campbell, Lily James és Irina Shayk is - írja a Blikk.

2009-ben szerződtette őt az A&R lemezkiadó, akik többek között Jay-Z-t is képviselik. Ezután kezdett el felfelé ívelni a karrierje: 2012. február 24-én jelent meg az első saját dala, a How We Do (Party) az albumáról. Debütáló korongját ORA-nak hívják, és 2012. augusztus 27-én látott napvilágot. Az énekesnő koncertjeit rengetegen látogatják, hiszen nem csupán fülbemászó a popmuzsikája, de az alakja is észbontó.

Hamar a díjátadó középpontjába került a szőke hajú énekesnő, hiszen váratlan módon pucérruhában érkezett. Nevezhetjük az ámulatba ejtő viseletet meztelen ruhának is, hiszen gyakorlatilag majdnem mindent megmutat: megcsodálhatjuk a gyönyörű bőrét és gömbölyded idomait is. Szinte olyan, mintha fehérneműben érkezett volna a gálára. 

Rita Ora egyébként elmondása szerint szirénnek öltözött, ezért választott átlátszó ruhát, ami alatt piros fehérneműt viselt. A sminkjében is ráismerhettünk a sellős motívumokra, hiszen a szeme köré halpikkelyeket rajzoltak.

Forrás: Profimedia

Forrás: Profimedia

Az előadó első slágerét már több mint 63 millióan tekintették meg a YouTube-on. Nosztalgiázz egyet te is! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás