promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
80 éves lett Christopher Walken: íme 10 érdekesség a legendás színészről
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Christopher Walken ma ünnepli a 80. születésnapját, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Christopher Walken édesanyja állítólag imádta a showbusiness-t, ezért már gyerekként castingokra és televíziós felvételekre vitte a színészt, aki mondhatni a kamerák előtt nőtt fel, legtöbbször statisztaként.

2. 16 évesen még oroszlánszelídítőként is kipróbálta magát a helyi cirkuszban Christopher Walken, hogy legalább egy nyáron kipróbálja magát a színészeten kívül másban is.

3. Christopher Walken valójában Ronald Walken – a Christophert az egyik régi főnöke ragasztotta rá poénból, a színésznek pedig megtetszett, és megtartotta.

4. Igazi videóklip-sztár Christopher Walken, ugyanis szerepelt Fatboy Slim „Weapon of Choice”, illetve Madonna „Bad Girl” című klipjében is.

5. Christopher Walken egyszer tönkretett egy eredeti Banksy alkotást – a pontos részleteket az alábbi cikkünkben áruljuk el:

6. Christopher Walken hatalmas Elvis Presley rajongó, 1995-ben még egy színházi darabot is készített a Királyről – de az alkotás állítólag rettenetes volt, és csúfosan megbukott.

7. Állítólag George Lucas második választása volt Han Solo szerepére Christopher Walken – végül az első jelölt, Harrison Ford kapta meg a szerepet a Star Wars-ban

8. Christopher Walken imádja a zombis filmeket, az 1968-as klasszikus, Az élőhalottak éjszakája az egyik kedvenc alkotása.

9. Különböző színűek Christopher Walken szemei – mindkettő kék, de más árnyalatú, ez pedig nagyon ritka az embereknél.

10. Christopher Walken Oscar-díjas színész – az 1979-ben bemutatott A szarvasvadász című drámában nyújtott alakításáért kapta meg az arany szobrocskát.

Nézd meg galériánkat Christopher Walkenről, aki ma lett 80 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás