promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christopher Walken tönkretett egy eredeti Banksy-t, és erről videó is készült
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás Christopher Walken felfoghatatlan kárt okozott, de nem az ő hibája volt.

A jelenleg is aktív, 79 éves Christopher Walken egy igazi élő hollywoodi legenda, akit a lassan hét évtizede tartó pályafutása során olyan remek alkotásokban láthattunk, mint például a Ponyvaregény, Az Álmosvölgy legendája, Kapj el, ha tudsz, Batman visszatér, Tiszta románc vagy A szarvasvadász – utóbbiért még Oscar-díjat is kapott 1979-ben, de az arany szobrocska nélkül is ő lenne minden idők egyik legjobb színésze.

Christopher Walken nemrég hosszú idő után újra elkezdett nyitni a televíziózás felé is, ugyanis egyebek között szerepet vállalt a The Outlaws című sorozatban, amit az angol A hivatal (The Office) egyik zseniális készítője, Stephen Merchant csinál az Amazon számára. A komédia széria olyan emberekről szól, akiknek különböző okok miatt közmunkát kell végezniük, és természetesen megesik, hogy elég érdekes szituációkba csöppennek.

Stephen Merchant most egy interjúban elárulta, hogy nem akármilyen dolog történt a forgatáson: valahogy sikerült felkeresniük a híres/hírhedt, rejtélyes művészt, Banksy-t, hogy alkosson valamit, amit Christopher Walken a poén kedvéért lefesthet a sorozatban, hogy ennek a felbecsülhetetlen értékű falfestménynek az elpusztításának abszurdumával nevettessék meg a nézőket – és csodák csodájára összejött a dolog.

Egészen hihetetlen, hogy Christopher Walken egy sorozat kedvéért tönkretett egy valódi Banksy-t, de ez is csak egy újabb, valódi legenda, ami a színész nevéhez köthető, hiszen nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyesmit csináltak.

Ennek az interjúnak a végén lehet megnézni a felvételt, ahogy Christopher Walken lefesti Banksy művét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás