promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító fotók kerültek ki Bruce Willisről, akiben a családja próbálja tartani a lelket
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Die Hard afáziában és demenciában szenvedő sztárja, Bruce Willis rengeteg időt tölt a családjával.

Bruce Willis arcát és nevét mindenki ismeri a világon, hiszen elképesztően sok fantasztikus filmet hozott nekünk az utóbbi évtizedekben. Magyarországon is rengetegen szeretik őt, sokak kedvence tőle a Die Hard-széria, Ponyvaregény, Armageddon, A hatodik érzék vagy Az ötödik elem – de még hosszasan sorolhatnánk a színész zseniális munkáit, amikkel elképesztő sikereket ért el a pályafutása alatt.

Bruce Willis rajongói nagyjából 1 évvel ezelőtt rettenetes hírt kaptak, ugyanis kiderült, hogy a világsztár afáziában szenved, ami nagyon negatív hatással van a kommunikációjára, éppen ezért visszavonult a színész, nem tud elvállalni több filmet. Nemrég újabb rossz hír érkezett a hírességről, aki demenciában is szenved, és egyre rosszabb állapotban van, folyamatosan épül le, a családja pedig természetesen nagyon aggódik érte.

Pár napja lett 68 éves Bruce Willis, aki a családjával ünnepelte a nagy napot, szinte mindenki összejött, hogy felköszöntse őt. Ott volt az eseményen a felesége, a gyermekei, és még az exfelesége, Demi Moore is, akivel még mindig nagyon jó a viszonyuk – sőt, a Ghost sztárja állítólag be is költözött a színészhez, hogy végig vele lehessen ebben a nehéz időszakban.

Itt lehet megnézni pár friss fotót Bruce Willisről és a családjáról – a világsztáron sajnos valóban észrevehetők a leépülés jelei, rengeteget öregedett az utóbbi hónapokban, de szerencsére jó kezekben van, mindenben támogatja őt a szerető családja:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás