promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
120 kilós, és megőrülnek érte a férfiak - Lizzo az új szexszimbólum?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lizzo nagyon bevállalós ruhákban mutogatja magát, de ez nem mindenkinek jön be.

Lizzo jelenleg Amerika egyik legsikeresebb énekesnője, sorra gyártja a slágereket, teltházas koncerteket ad, és igazi ikonná vált az utóbbi években. Sokan felnéznek rá, hiszen folyamatosan azon van, hogy megmutassa a világnak, plus size előadóként is fel lehet lépni szexi ruhákban, egyáltalán nem kell szégyenkeznie senkinek sem a teste miatt, mivel mindenki úgy szép, ahogy van.

Persze akadnak olyanok is, akik teljesen kiakadnak Lizzo bevállalós ruháin, mivel úgy gondolják, hogy túlzás, amit az énekesnő csinál. Lizzo sikere viszont azt sugallja, hogy az emberek többségének bejön a munkássága, illetve az, amit képvisel, szóval valamit nagyon jól csinál, ha ilyen sok rajongója van világszerte – sőt, egyesek szerint igazi szexszimbólumnak számít már.

Lizzo 34 éves, elképesztő sikereket ér el, és azt sem titkolja, hogy nagyjából 120 kilós, de azért szokott egy kicsit ingázni. Van, hogy fogyni akar, de általában jól érzi magát a bőrében, és a zenére, illetve a rajongóira koncentrál – a kedvelői pedig úgy szeretik és fogadják el őt, ahogy van, szóval akár nádszál vékony is lehetne, akkor is kitartanának a kedvencük mellett.

Alábbi galériánknak köszönhetően most bárki megnézheti, milyen bevállalós szokott lenni Lizzo, akiért körülbelül 120 kilósan is rengetegen odavannak – és persze nemcsak a tehetsége, hanem a szépsége és a nőies kisugárzása miatt is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás