promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
35 éves a Beetlejuice: így néznek ki most Tim Burton klasszikusának színészei
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén 35 éves a Beetlejuice, aminek állítólag már ezerrel dolgoznak a folytatásán.

A zseniális rendező, Tim Burton első mozifilmje az 1985-ös Pee Wee nagy kalandja című családi alkotás volt, de már ott is megvillantotta néhol a rá jellemző, bizsergetően sötét látványvilágot és hangulatot. Viszont igazán a második filmjénél, az 1988-as Beetlejuice-nál született meg az ikonikus Tim Burton stílus, ami az egész karrierjét belengi – még a legutóbbi alkotásánál, a nagy sikerű Wednesday-nél is érezni lehetett.

A Beetlejuice története elég érdekes, ugyanis arról szól, hogy egy fiatal pár meghal, de szellemként a házukban maradnak. Mikor új lakók költöznek be, megpróbálják elüldözni őket, de nem járnak sikerrel, ezért felbérelnek egy pokoli alakot, aki a Beetlejuice névre hallgat, és a neve egyet jelent az eszement káosszal – naná, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt eltervezték.

Michael Keaton fantasztikus alakítást nyújtott Beetlejuice szerepében, de Alec Baldwin, Geena Davis és Winona Ryder is remekeltek az Oscar-díjas alkotásban, ami manapság igazi kultfilmnek számít, és sokak kedvence Tim Burtontől – éppen ezért örültek olyan sokan, mikor kiderült, hogy elvileg már ezerrel dolgoznak a folytatáson, amiben még a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is feltűnhet.

Egészen hihetetlen, de már 35 év telt el a Beetlejuice bemutatója óta, közben pedig természetesen rengeteget öregedtek a film sztárjai – alábbi galériánkban megmutatjuk, hogy néz ki manapság Michael Keaton, Geena Davis, Alec Baldwin és Winona Ryder:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás