promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az elefánt bosszúja: a türelmetlen sofőr fájdalmas leckét kapott
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megdöbbentő eset rázta meg Thaiföldet, amikor egy feldühödött vadelefánt bosszút állt egy türelmetlen autóson, aki nem volt hajlandó megvárni, amíg átkel az úton. 

Miközben a fenséges állat lassan átkelt az úton, egy kisteherautó vezetője egyre türelmetlenebb lett, és úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az ügyet. A bámészkodók tanácsait figyelmen kívül hagyva a sofőr megpróbálta megkerülni az elefántot, ám ijesztő választ kapott.

Az elefánt, felbőszülve a sofőr türelmetlenségén és tiszteletlenségén, nekirontott a teherautónak, és könnyedén felborította azt. A megdöbbentő pillanatot kamera rögzítette, és azóta vírusként terjed, és az emberek világszerte megdöbbentek ennek a csodálatos állatnak a puszta erején.

Szerencsére a sofőr és az utasok csak kisebb sérülésekkel megúszták, de az eset éles emlékeztetőül szolgál a természet és a vadon élő állatok tiszteletének fontosságára. 

Ha tehát legközelebb egy vadállat miatt akadsz el a forgalomban, ne feledd, hogy legyél türelmes és tisztelettudó. Ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy egy vadon élő állat bosszút áll rajtad.

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás