promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forradalmasítsd a vegetáriánus étkezésed ezekkel az észbontó tofuhackekkel
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eleged van a régi, unalmas ételekből? Szeretnéd feldobni a vegetáriánus ételeid? Ne keress tovább a tofunál! Ez a sokoldalú összetevő sokféleképpen elkészíthető, hogy ízletes és egészséges csavart vigyen kedvenc ételeibe.

A szilárd tofu számos vegetáriánus és vegán étrend klasszikus alapanyaga. Grillezhető, párolható vagy süthető, hogy húsos textúrát adjon az ételeknek. Próbáld ki sütve, saláta tetején, vagy a kedvenc szendvicsedben.

A tofu hihetetlenül tápláló, tele van fehérjével és más alapvető tápanyagokkal. Remek alternatívája a húsnak, és számos ételben felhasználható.

A selymes tofu tökéletes turmixokhoz, mártogatósokhoz és öntetekhez. Turmixold össze kedvenc gyümölcseiddel és zöldségeiddel, hogy fehérjedús reggelit vagy uzsonnát készíthess belőle.

 

A lágy tofu remekül használható levesekhez. Magába szívja a leves ízét, és sima, bársonyos textúrát kölcsönöz az ételnek. Próbáld ki miso levesbe vagy tojás helyettesítésére egy vegán ramen tálban.

Ha pedig valami még kiadósabbat keresel, a nagyon kemény tofu a megfelelő választás. Felszeletelhető és megsüthető, így ropogós külsőt kap, miközben a közepe puha és rágós marad. Használd pizzád fehérjedús feltétjeként.

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás