promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya csak úgy ragyogott a sárga szőnyegen, hihetetlenül dögös Pókember barátnője

Zendaya csak úgy ragyogott a sárga szőnyegen, hihetetlenül dögös Pókember barátnője

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zendaya merész szettben ejtette bámulatba az embereket egy eseményen.

Amerikában talán nincs is nagyobb fiatal sztár most Zendayánál, hiszen a 26 éves énekesnő/színésznő sikert sikerre halmoz az utóbbi években. Az emberek imádják az Eufória című, elég kemény és őszinte sorozatát, amiben olyan jó munkát végez, hogy már két Emmy-díjat is nyert, ráadásul ő a Tom Holland-féle Pókember filmek MJ-je – és nem mellesleg az életben is egy párt alkotnak a jóképű színésszel.

Zendaya hamarosan a Dűne folytatásában is feltűnik majd, szóval nincs megállás, sokak szerint egyszer még az Oscar-díj is összejön neki. De addig is sorra vállalja a bátor projekteket, és még a divat világában is mély nyomot hagy maga után. Rengeteg márka és tervező kapkod utána, hiszen ő nemcsak tehetséges, hanem nagyon csinos is – egészen elképesztően kecses az alakja.

Zendaya nemrég részt vett az 54. NAACP Image Awardsson Los Angelesben. A világsztár csodálatosan nézett ki a sárga szőnyegen a Versace ruhájában és a Bulgari ékszereivel, egyszerűen képtelenség levenni róla a tekintetünket – főleg azért, mert a híresség nem vett fel melltartót a ruhája alá, így elég merész és végtelenül csábító volt az összhatás.

Tom Holland igazán szerencsés, hogy ilyen gyönyörű szerelme van, Zendaya most is bebizonyította, hogy Hollywood egyik legszebb nője, aki mindig tudja, hogy mivel képes az ujjai köré csavarni az embereket – íme az eseményről készült képek:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás