promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Feje tetejére állt a divat: ilyen furcsa ruhakölteményeket még sosem láthattunk

Feje tetejére állt a divat: ilyen furcsa ruhakölteményeket még sosem láthattunk

Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Olyan kollekcióval rukkolt elő a Viktor & Rolf, hogy mindenkinek leesett az álla.

Régen arról szóltak a divatbemutatók, hogy a különböző márkák, tervezők megmutatták, milyen formák, szabások, színek azok, amik trendinek minősülnek a következő, vagy aktuális szezonban, miközben felfedték a kollekciójukat. Manapság viszont leginkább a hatáskeltés a cél, hiszen olyan ruhaköltemények születnek ezekre az eseményekre, amiket szinte lehetetlenség hordani.

A Párizsi Divathét igazán kiemelt eseménynek számít a divat világában, hiszen ilyenkor összegyűlnek egy helyen a legnagyobb márkák, tervezők, és persze a gyönyörű modellek, ismert világsztárok, hogy együtt ünnepeljék a divatot, és különböző érdekes, már-már furcsa ruhakölteményekkel „sokkolják” a világot – és ez természetesen most is összejött a Viktor & Rolfnak köszönhetően.

A Viktor & Rolf egy igazán érdekfeszítő divatbemutatót tartott a Párizsi Divathéten, hiszen olyan ruhákat hozott a márka, amik tényleg meghökkentő hatást váltottak ki az emberekből: volt olyan ruhadarab, amit fejjel lefelé kell hordani; és olyan is akadt, amit vízszintesen hordott a manöken – ezzel pedig teljesen újragondolták a dolgokat.

Itt lehet megnézni a Viktor & Rolf meghökkentő ruhakölteményeit a Párizsi Divathétről, amik valóban nagyon szépek és stílusosak, ráadásul ilyen prezentáció mellett még maradandónak is lehet őket nevezni:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak