promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen volt Elvis Presley tragikus hirtelenséggel elhunyt lányának búcsúztatója
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lisa Marie Presley 54 évesen hunyt el, rengetegen gyászolják őt.

Talán nincs is olyan ember a világon, aki ne ismerné Elvis Presley-t, és az örökérvényű slágereit. A legendás zenész igazi ikonná vált, máig milliók imádják őt, illetve a zenéit, ráadásul a tavaly bemutatott Elvis című életrajzi film is csak még népszerűbbé tette az 1977-ben, mindössze 42 évesen elhunyt világsztárt – az őt alakító Austin Butler amúgy Golden Globe-díjat kapott a munkájáért.

Elvis Presley nagy szerelme a gyönyörű Priscilla Presley volt, akivel egyetlen lányuk született, Lisa Marie Presley. Egyedül ő vitte tovább a Király vérvonalát, összesen négy gyermeke született. Lisa Marie Presley követte édesapját a zenei pályán, ő is rengeteg rajongóval rendelkezett, de sajnos január 12-én egy szívrohamot követően tragikus hirtelenséggel elhunyt – mindössze 54 éves volt.

A minap a családja, a közeli hozzátartozói és a rajongói is elbúcsúztatták Memphisben Lisa Marie Presley-t. Az eseményen természetesen az édesanyja, Priscilla Presley is ott volt, hatalmas tömeg jelent meg, hogy megemlékezzenek az elhunyt énekesnőről, Elvis Presley egyetlen gyermekéről.

Itt lehet megnézni pár felvételt az eseményről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás