Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ilyen volt Elvis Presley tragikus hirtelenséggel elhunyt lányának búcsúztatója

Ilyen volt Elvis Presley tragikus hirtelenséggel elhunyt lányának búcsúztatója

Ilyen volt Elvis Presley tragikus hirtelenséggel elhunyt lányának búcsúztatója

Színes

Promotions 10:30

Lisa Marie Presley 54 évesen hunyt el, rengetegen gyászolják őt.

Talán nincs is olyan ember a világon, aki ne ismerné Elvis Presley-t, és az örökérvényű slágereit. A legendás zenész igazi ikonná vált, máig milliók imádják őt, illetve a zenéit, ráadásul a tavaly bemutatott Elvis című életrajzi film is csak még népszerűbbé tette az 1977-ben, mindössze 42 évesen elhunyt világsztárt – az őt alakító Austin Butler amúgy Golden Globe-díjat kapott a munkájáért.

Elvis Presley nagy szerelme a gyönyörű Priscilla Presley volt, akivel egyetlen lányuk született, Lisa Marie Presley. Egyedül ő vitte tovább a Király vérvonalát, összesen négy gyermeke született. Lisa Marie Presley követte édesapját a zenei pályán, ő is rengeteg rajongóval rendelkezett, de sajnos január 12-én egy szívrohamot követően tragikus hirtelenséggel elhunyt – mindössze 54 éves volt.

A minap a családja, a közeli hozzátartozói és a rajongói is elbúcsúztatták Memphisben Lisa Marie Presley-t. Az eseményen természetesen az édesanyja, Priscilla Presley is ott volt, hatalmas tömeg jelent meg, hogy megemlékezzenek az elhunyt énekesnőről, Elvis Presley egyetlen gyermekéről.

Itt lehet megnézni pár felvételt az eseményről:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről