promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy időutazó is ott volt Elvis Presley utolsó koncertjén?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Furcsa, 1977-es felvétel terjed, amin úgy tűnik, hogy valaki egy okostelefont tart a kezében Elvis Presley fellépésén.

Elvis Presley minden idők egyik legikonikusabb előadója, akinek az életéről máig legendák zengenek. Talán senki sem volt olyan hatással a zenei világra és a közönségre, mint ő, hiszen egyetlen csípőmozdulatával képes volt elérni, hogy az első három sorban szinte rögtön elájuljanak a rajongói – de sajnos nagyon fiatalon, 42 évesen elhunyt 1977. augusztus 16-án, ezek voltak az utolsó szavai:

Elvis Presley legutolsó fellépése 1977. június 26-án, Indianapolisban volt, ahol a nehézségei ellenére kihozta magából a maximumot, és egy elképesztő műsort adott az embereknek. Minden bizonnyal sokan szívesen visszamennének az időben, hogy láthassák ezt a már-már történelmi jelentőségű koncertet, most pedig felmerült az interneten a gyanúja annak, hogy valaki pontosan így tett.

Félelmetesen gyorsan terjed a világhálón egy felvétel Elvis Presley legutolsó fellépéséről, de nem csupán azért, mert olyan jó a zene, hanem azért is, mert egyesek szerint egy okostelefont tartó, éppen kamerázó nő van a közönségben – páran úgy gondolják, hogy mindenképp egy időutazóról van szó.

Ez persze csupán egy feltételezés, hiszen természetesen akkoriban még nem léteztek okostelefonok, így gyakorlatilag lehetetlen, hogy a fent említett személy mondjuk egy iPhone-nal készített felvételt Elvisről, ráadásul elvileg még nem képes az emberiség az időutazásra sem – és ha képesek is lennénk rá, valószínűleg akkor sem arra használnánk, hogy elmenjünk az énekes utolsó koncertjére.

Az viszont eléggé meglepő, hogy eddig még egyetlen igazán biztosnak tűnő megoldás sem érkezett arra, hogy vajon mi is lehet a nő kezében. Páran cigaretta tartóra, illetve italhordozóra tippeltek, de a tárgy valóban nagyon hasonlít egy modern okostelefonra, szóval érthető, hogy miért hiszik sokan annak.

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy tényleg nagyon fura a lent látható felvétel, ami jelenleg is hatalmas vitákat generál:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás