promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek voltak Elvis Presley utolsó szavai – Így búcsúzott tudtán kívül a szerelmétől a rock 'n' roll királya
Borítókép:  Elvis Presley / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több mint 44 éve nincs köztünk a legendás Elvis Presley, aki az utolsó szavaival a menyasszonyához szólt.

Elvis Presley minden idők egyik leghíresebb előadója, aki még a mai napig óriási hatással van a zenészekre, illetve a közönségre is. A különleges táncmozdulatai, az összetéveszthetetlen hangja és az ikonikus megjelenése a legnagyobbak közé emelték őt, éppen ezért sokkolta a világot 1977-ben a szörnyű hír, hogy a Rock'n'Roll királya 42 évesen elhunyt.

Elvis Presley élete utolsó éveiben egyre rosszabb állapotban volt, meghízott, árnyéka lett régi önmagának, ráadásul állítólag kábítószerfüggővé vált – de hiába gyötörték őt a különböző betegségek miatt a fájdalmak, begyógyszerezte magát, és folytatta a turnézást, közben pedig rátalált a szerelem Ginger Alden személyében, akinek nem sokkal a halála előtt megkérte a kezét.

„Bemegyek a fürdőszobába olvasni”

– ezek voltak a tragikus estén Elvis Presley utolsó szavai kedveséhez, aki csak annyit mondott erre, hogy „oké, csak ne aludj el”.

Ginger Alden ezek után a hajnali órákban arra riadt fel, hogy Elvis Presley még mindig nem tért vissza hozzá az ágyba, ezért kopogtatni kezdett a fürdőszoba ajtaján, de nem jött válasz – benyitott, és ekkor látta meg az énekes földön heverő testét.

Hiába próbálták megmenteni őt, sajnos nem jártak sikerrel az orvosok, így Elvis Presley súlyos szívroham következtében 1977. augusztus 16-án elhunyt – és ezzel elveszítettünk egy igazi legendát.

Ez volt állítólag Elvis Presley utolsó fellépése pár héttel a halála előtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás