Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Katalin hercegné úgy nézett ki a Buckingham-palotában, mint egy igazi Disney hercegnő

Katalin hercegné úgy nézett ki a Buckingham-palotában, mint egy igazi Disney hercegnő

Katalin hercegné úgy nézett ki a Buckingham-palotában, mint egy igazi Disney hercegnő

Színes

Promotions 10:30

A dél-afrikai elnök érkezése miatt megrendezett banketten III. Károly is tiszteletét tette.

A brit királyi család élete folyton mozgalmas és izgalmakkal teli, ráadásul szinte az egész világ árgus szemekkel figyeli a családtagok szinte összes mozdulatát. II. Erzsébet királynő halála után rengeteg változásra lehetett számítani, III. Károly király pedig már el is kezdte az átalakításokat, de persze nem kell aggódni, vannak olyan tradíciók, amik megmaradnak még az ő uralkodása alatt is.

A minap Dél-Afrika elnöke, Cyril Ramaphosa látogatott el a királyi családhoz a Buckingham-palotába, ahol egy csodálatos bankett várta őt. Az eseményen jelen volt természetesen III. Károly és a kedvese, Kamilla is, illetve többek között a király idősebbik fia, Vilmos herceg is, aki persze magával vitte a feleségét, Katalin hercegnét is, aki egyenesen beragyogta a helyiséget.

Katalin hercegné tényleg fantasztikusan nézett ki, egyszerre volt elegáns, nőies és tekintélyt parancsoló. Sőt, sokak szerint egyenesen olyan volt a megjelenése, mintha egy Disney meséből lépett volna elő, szóval minden tökéletes volt vele kapcsolatban – volt, aki úgy gondolja, hogy még Diana hercegnét is megidézte ezzel a külsővel.

Természetesen remekül sikerült az esemény, hiszen láthatóan mindenki nagyon jól érezte magát. A brit királyi család így egy újabb sikeres összejövetelt tudhat maga mögött, Katalin hercegné pedig ismét bebizonyította, hogy ő egy olyan személyiség, aki képes nyilvánosan képviselni a családi értékeket – itt lehet megtekinteni az eseményen készült felvételeket:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről