promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végleges: Harry herceg elutasította Károly királyt, főhet a feje a monarchiának
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg előregondolkodik, és inkább most mond nemet még a közös ünnepi meghívásra?

Harry herceg könyve lassan napvilágot lát: egészen pontosan január 10-én, a Netflix dokumentumsorozat dátuma még egyelőre kérdéses. Talán épp ezért a kis herceg előre gondolkodott azzal, hogy elutasította az édesapja karácsonyi meghívását a palotába. A kiadó és Meghan mellett végülis ő az egyedüli, aki pontosan tudja, mit írt a könyvébe, és hogy milyen reakciókat várjon majd a Monarchiától és a családjától. Akár lemondott a kötelességeiről, akár elköltözött Amerikába, vagy akármilyen az apa-fia kapcsolat, de mégiscsak a családjáról van szó. 

Időről időre a sajtóban megjelenik azért, hogy vagy Harry, vagy Károly király próbál tenni valamit a kapcsolat jóvátétele miatt, és ez a legfrissebb információk szerint most sincs másképp. Mivel mindjárt karácsony, és az ünnepeket 1988 óta az egyik királyi vidéki birtokon, Sandringhamban tölti a brit királyi család, a király elkezdte a szervezkedést: bennfentesek szerint a botrányok és a távolodások ellenére a kis hercegék még mindig a szűk családi körbe tartoznak, így evidens, hogy a király őket is meghívta és szeretettel várja a birtokon.

Már-már II. Erzsébet királynő hagyománya volt, hogy a szűk család összegyűlt Sandringhamben, a karácsony reggelét templomba menéssel ütötték el, a többit pedig együttlevéssel és pihenéssel: egy kis menekülés és idill a korona légköréből.

Viszont Harry nem akarja elfogadni a meghívást.

A királynak egyébként november 14-én van a születésnapja is, amit a családja körében töltött, ide látszólag nem hívta meg Harry hercegéket. Viszont a hivatalos Facebook oldalukra kiposztolták, ahogy egy fának dőlve elmélkedik a születésnapja alkalmából: vajon így, 74 éves korában elkezdi újraértékelni a fiaival való kapcsolatát?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás