promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone: 3+1 elképesztő érdekesség, amit nem tudtál a Rocky szülinapos sztárjáról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone 76 éves lett, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Az 1946. július 6-án született Sylvester Stallone-nak annyira nehezen indult be a filmes karrierje, hogy egy ideig hajléktalan volt, a kutyáját is el kellett adnia, ráadásul még egy felnőtt filmben is szerepelt, hogy legyen egy kis pénze – de mindig hitt a nagy áttörésben, és ez össze is jött neki 1976-ban, mikor bemutatták a Rockyt.

2. Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone ma már jó barátok, de régen egyenesen gyűlölték egymást – Arnie egyszer jól meg is szívatta Sly-t, ugyanis elhitette vele, hogy elvállalja a már papíron is pocsék Állj, vagy lő a mamám! című akció/vígjátékot, mire a Rambo sztárja úgy bepánikolt, hogy inkább ő mondott hamarabb igent a projektre, és ezzel rábólintott pályafutása egyik legrosszabb filmjére:

3. Szinte az összes Rocky film forgatása közben volt valamilyen komoly sérülés: a negyedik résznél például az Ivan Dragót alakító Dolph Lundgren olyan ütést mért Sly-ra, hogy a színész kórházba került miatta.

+1: Sylvester Stallone már évtizedek óta el akar készíteni egy filmet, de sosem jön össze neki, akármennyire is próbálkozik: meglepő módon a híres költő, Edgar Allan Poe életét akarja a nagyvászonra varázsolni.

Nézd meg galériánkat Sylvester Stallone-ról, aki ma lett 76 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás