Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sztárok, akik pornósként kezdték, de ma az egész világ rajong értük

Sztárok, akik pornósként kezdték, de ma az egész világ rajong értük

Színes

Sztárok, akik pornósként kezdték, de ma az egész világ rajong értük

Színes

Helmeczi Benjamin 07:07

Arnold Schwarzenegger, Cameron Diaz,  Jackie Chan, de még Sylvester Stallone is a pornóiparban kezdte.​

Bizony senki sem születik filmsztárnak, és nem mindenkinek indul be könnyen a karrierje. Valamiből a kezdő filmszínészeknek is meg kell élniük, és közülük nem kevesen vállaltak be erotikus filmeket is, hogy pénzhez jussanak. Lássunk most 5 ünnepelt sztárt, akik a pornóiparban kezdték.

Cameron Diaz

A csinos színésznő első filmes szerepét az 1994-ben bemutatott A maszk című filmben kapta, de még mielőtt Jim Carrey-vel rockizott volna, a soft pornóba próbálta ki magát. A She's No Angel: Cameron Diaz című műsorban egy szadomazó szexistennőt játszott. A nagyjából félórás videó még mindig megtalálható az interneten. Bár Diaz eleinte mindent megtett azért, hogy eltüntesse a felvételt, később úgy döntött, nyíltan vállalja a múltját.

Jackie Chan

Bizony az öreg Jackie sem szent. Fiatalkorában kénytelen volt bevállalni néhány pornószerepet, hogy meg tudjon élni valamiből; ezek közül is a leghíresebb az 1975-ös All in the Family című pornó-vígjáték. Hozzá kell tenni, hogy ez egy sokkal konzervatívabb erotikus film, mint amit ma ismerünk; ebben inkább a gyengédséget helyezik előtérbe.

Matt LeBlanc

Na, most dobott egy hátast minden Jóbarátok-rajongó! Pedig igaz, Matt LeBlanc is a soft pornóban kezdte színészi karrierjét, mégpedig a Vörös Cipellők-ben. Csak ezek után kapta meg Joey szerepét a kultikus sorozatban.

Arnold Schwarzenegger

Ugye emlékeztek még az Amerikai pite-filmek Sherminátorára, aki szuperfejlett szexrobotként próbálta meg befűzni a csajokat? Ha hiszitek, ha nem, az ő karaktere az egyik legtudatosabban megalkotott figura a szériában, aki nem véletlenül rajong annyira a Terminátorért. Arnold Schwarzenegger több pornófilmben is szerepelt, mikor még testépítő volt; sőt, melegmagazinokban is pózolt.

Sylvester Stallone

Még mindig nincs vége a sokkterápiának! A Terminátor után most Ramboról rántjuk le a leplet. A fiatal Stallone nagyon sokáig gürcölt azért, hogy komoly filmes szerepet kapjon, de csak nem akart összejönni neki. Így aztán, amikor 24 éves korában felajánlották neki a Party at Kitty and Stud's kőkemény férfiszerepét, nem utasította vissza. A színész azóta is szégyelli ezt a pornós időszakát.

Borítókép: Profimedia