promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emmy-díj 2021: mutatjuk a díjazottakat, na meg néhány igazán extrém ruhát is - fotók
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 73. Emmy-gálán A korona, a Ted Lasso és A vezércsel tudta bezsebelni a főbb díjakat.

A koronavírus-járvány miatt korlátozott számú közönség előtt tartották meg a 73. Emmy-gálát, amin a streamingszolgáltatóknak sikerült tarolniuk.

A Netflix a brit királyi családról szóló A koronával hét, A vezércsel című sakkdrámával két Emmyt szerzett. Az Apple TV+ sorozata, a Ted Lasso végül négy díjat vihetett haza.

A korona című szériának a színészeit, forgatókönyvét és rendezését is Emmy-díjjal jutalmazták.

A legjobb színésznő és színész díját a vígjátéksorozatoknál Jean Smart (Hacks) és Jason Sudeikis (Ted Lasso) vehette át.

A drámasorozatoknál A korona két sztárja, Josh O'Connor és a Londonból bejelentkező Olivia Colman kapta a férfi és női főszereplőnek járó díjat, emellett a szereplőgárdából epizódalakításáért Tobias Menzies és Gillian Anderson is Emmy-díjas lett.

A mini- vagy antológiasorozatok mezőnyében a legjobb színész díját az este kevés meglepetéseinek egyikeként a Halston főszereplője, Ewan McGregor kapta. A legjobb színésznő Emmyjét pedig Kate Winslet vehette át az Easttowni rejtélyek című HBO-produkcióban nyújtott alakításáért.

A galériánkban találkozhattok néhány igazán extrém összeállítással is a vörös szőnyegen. A színésznők többsége ismét hozta a színes énjét. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás