promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magyarországon is mozikba kerül a film, aminek megtekintését még az alkotó sem ajánlja jó szívvel

Magyarországon is mozikba kerül a film, aminek megtekintését még az alkotó sem ajánlja jó szívvel

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Film & Sorozat
Kategória fejléc

A film sokkal népszerűbb volt a Joker 2-nél is, egy gond azonban van vele.

Minden évtized minden műfajának megvanna a kultikus alkotásai és valahogy ezek általában olyanok, amit a nagyközönségnek nehéz kedvelni. Különösen igaz ez a horror műfajára, amiből általában azok kapják meg a korszakos zseni kifejezést, amelyikeknél valami zsigeri undor, félelem, ellenérzés is társul, akár már csak a neve hallattán. Egyértelműen erre a titulusra tör a Terrifier 3. is, mely a maga szolid 2 milliós büdzséjével már 41 milliós bevételnél jár és gyakorlatilag lenyomta a hihetetlen módon behypeolt Joker 2. részét is.

Mindenki kíváncsi a Terrifier 3. részére, még azok is, akiknek nem lenne szabad látni.

A film természetesen minden országban a legkeményebb besorolást kapta, ami azt jelenti, hogy csak felnőttek tekinthetik meg, a mozik pedig (nálunk) este 10 után tűzhetik műsorra. Azonban az információk szerint rengeteg fiatal is beosont a filmre úgy, hogy más filmekre váltott jegyet, így a 41 milliós bevétel jóval magasabbra is rúghat.

A filmet igazából a hentelés és a gore filmek kedvelőinek ajánlják, de még nekik se nagyon, ugyanis a vetítés alatt többen rosszul lettek, hánytak, ki kellett menniük a teremből. Az első két rész nem jutott el hozzánk, azonban az idei bravúros jegyeladásokat látva a Vertigo Media lecsapott rá és még szinkront is rendelt a filmhez. Az alkotást november 28-án mutatják be és az erre kíváncsi közönség vérvörös betűkkel írta be a dátumot a naptárjába.

Más országokban október 10. volt a bemutató dátuma, ennek kapcsán készítettek egy interjút Damien Lane-nel, aki a trilógia franchise szülőatyja.

Az interjúban természetesen szóba került, hogyan sikerül újabb és újabb ötleteket kitalálnia a különböző változatos kivégzési módokra és ennek nehézségeiről is kérdezték:

Folyamatosan tesztelem a legkülönbözőbb eszközöket, hangszert, ilyesmiket helyezek el. Főleg most, hogy ez a szó szoros értelmében a munkámmá vált, ahol ezt kell tennem a közönségért. Ki kell találnom, hogyan léphetem túl az utolsó nagy gyilkolós jelenetet, ami már nem könnyű.

A 2. résszel könnyebb volt, mert nem sokan látták az első Terrifier-t . A legtöbben vakon mentek be a 2. részbe, nem tudták, mire készüljenek. Aztán a film közepén eltalálta őket a hálószobás jelenet és ez valóban megrémítette az embereket! Olyan volt, mintha soha sem láttak volna még ilyet. De most, a Terrifier 3- ban mindenki ezt várja. Nem igazán lehet becsapni őket, ezért le kell szállítani az árut!

Mindig igyekszem magam feldobni, átlépni a határokat és valami nagyobbat és jobbat szállítani. De ez egyre nehezebb, mert korlátozot számú az a mód és eszköz, amivel szét lehet szedni az emberi testet! És nem csak a saját filmjeinkkel versenyzünk, hanem más horrorfilmekkel is, mint például a Fűrész , vagy olyanokkal, mint Eli Roth és Rob Zombie! Mind odakint teszik a dolgukat. Szóval trükkös. Nagyon kreatívnak kell lenned.

Ezek után nem is kell többet mondanunk a filmről, helyette megmutatjuk az (még nem szinkronos) előzetesét: