promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar nevet visel a hollywoodi csúcsszupersztár, itt a szenzációs igazság a félelmetes AZ bohócot is színre vívő színészről, Bill Skarsgardról
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazán szívmelengető a sztori, hogy az AZ-t alakító színésznek miért van magyar keresztneve is.

A Skarsgardokat nem kell bemutatni a filmimádó közönségnek, hiszen a több tucat sorozatban és filmben láthattuk már a világ egyik leghíresebb színészfamíliájának tagjait. Stellan Skarsgard számtalan hollywood-i csúcsprodukcióhoz adta a nevét, itt van például a Good Will Hunting, amelyben matematikaprofesszort alakít, de itt van például az HBO sikersorozata, a világ egyik legjobb szériájának is választott Csernobil-minisorozat, ahol ő játszotta Boris Shcherbinát, de a Dűnében is ő láthattuk őt a főgonosz szerepében.

Fiai közül pedig nagyon sokan színészek lettek. Gustaf például a Vikingek című sorozatban tűnt fel, Alexander például a Tarzan legendájában, az Északiban vagy éppen a True Blood-ban, Bill-t pedig többek között Stephen King nagysikerű könyvéből készült adaptációban, az AZ-ban láthattuk, ő alakította a vérszomjas Pennywise-t, vagy éppen a Barbár című alkotásban is láthattuk. A Netflixen pedig láthatjuk őt elképesztő jó alakítást nyűjtani egy szenzációs svéd sorozatban, amelyet a Stockholm szindróma ihletőjéről alkottak, ez pedig a Clark,

amelyet a Netflixen elértek most is, és a svéd sorozat meglepően zseniális, Bill pedig úgy parádézik benne, mint ahogy még kevesen láthattátok előtte.

Kevesen tudják, de Bill-nek van egy magyar keresztneve is, amelyet viszont nagyon sokszor nem látunk, amikor emlegetik őt, csakúgy, mint Ben Afflecknél sem írják ki a magyar keresztnevet, amelyet szüleinek köszönhet. Bill a magyar nevet azért kapta, mivel édesanyja Magyarországon esett teherbe. Így a világsztár pontos neve úgy hangzik, hogy Bill Istvan Günther Skarsgård.

És hogy még kiknek vannak magyar nevei az álomgyárban?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás