promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi felkészült a halálra, megírta a végrendeletét

Lagzi Lajcsi felkészült a halálra, megírta a végrendeletét

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Lagzi Lajcsi megírta a végakaratát.

Lagzi Lajcsi egészsége régóta beszédtéma tárgya: nem titok, hogy a Dáridó sztárját nagyon megviselte az utóbbi néhány év és már a tárgyalások alatt is gyengélkedett, a börtönben pedig nagyon leromlott az állapota. Többször is orvosi segítségre szorult és a büntetése rövidítését is erre hivatkozva kérte.  A mulatós sztár már korábban is érezte, hogy az életmódja nem tartható és tudatosan vissza is vett a tempóból: csak azokat a fellépéseket vállalta el, amihez kedve volt és letette magáról azt a terhet is, hogy mindenkinek meg akarjon feleli. Ezzel egy sokkal tudatosabb és nyugodtabb mindennapokat mondhat magáénak, azonban az elkerülhetetlen véggel sem fél szembenézni.

Galambos Lajos végrendeletet is írt.

Bár még rengeteg előtte álló dologban reménykedik, nem titkolja, hogy a halál gondolata is megérintette. Erről a sorry! magazinnak nyilatkozott is:

,,Rendelkeztem a zenei jogokról, a dalok sorsáról, a kottaarchívumról és a vagyonomról is, mert úgy vélem, mindennek jól és pontosan meg kell határozni a sorsát. Évente negyven-ötvenezer kilométert utazom, és mivel önhibámon kívül is megannyi baleset veszélyes helyzet adódhat, felelős gondolkodóként rendre felkészülök a nem várt eseményekre élet- és balesetbiztosítással. Bár senki nem készül meghalni, ez az élet része, befejező mozzanata. A családom miatt sem hagyhatok káoszt magam után, ezért mindent hivatalosan papírra vetettem. A saját tapasztalataim mellett a környezetem hibáiból is igyekszem tanulni. Sas Józsi barátom helyzete nagyon megdöbbentett, mégis megerősített abban, hogy jól döntöttem."

Galambos Lajos felelősen gondolkodik, gyermekeit sem akarja kellemetlen helyzetbe hozni.

Arról is pletykáltak, hogy Lagzi Lajcsi már azt is kiválasztotta, hogy lesz a végső nyughelye.

,,A hely, ahol élek, a választott otthonom, de én Soroksáron születtem, a szüleim az ottani templomban pihennek. Még nem határoztam el, velem mi lesz, de valóban vannak már elképzeléseim!"

A sztárt különösképpen megrémítette Bódi Guszti szívinfarktusa, valamint korábban ő maga is rosszul lett egy bírósági tárgyalása alkalmával: összeesett a mosdóban. A zenéről és a fellépésekről nem tudna lemondani, mivel úgy érzi, hogy akkor alig lenne értelme a mindennapjainak, de az egészségtudatos hozzáállás és a türelem már fontos részeit képezik a személyiségének.

Galambos Lajos nagyon őszintén és nyíltan beszélt az elmúlt eseményekről, a története még a sokat látott Hajdú Péter is megríkatta. A megható videót ide kattintva tudod teljes hosszában megtekinteni:

Forrás: sorry! magazin