promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Peter Srámek igazi magyar istennővel fotózkodott: Zámbó Jimmy titokzatos kedvese a partnere a képen

Peter Srámek igazi magyar istennővel fotózkodott: Zámbó Jimmy titokzatos kedvese a partnere a képen

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

A nő édesanyja is megszólalt Peter Srámekről.

Hihetetlenül izgalmas pillanatokat tartogatott a Sztárban Sztár All Stars új évada: hatalmasat énekeltek a sztárok és olyan átszellemüléseket láthattunk az adásokban, ami ritka a magyar televíziózásban. A győzelem nagyon szoros volt, Gubik Petra és Peter Srámek között dőlt el a végső küzdelem.

Sokan most figyeltek fel a szelíd, kedves fiúra, ám Péter Srámek már a Sztárban Sztár All Stars előtt is aktív szereplője volt a magyar zenei életnek.

[[fcikk1]]

Korábban is igazi hírességekkel dolgozott együtt, még egy olyan hölgy is igent mondott neki, aki korábban visszavonult a reflektorfénytől. Háfra Mari eve sokak számára ismeretlenül csenghet, pedig 1987 és 1989 között Zámbó Jimmy kedvese volt. A románc sokáig titokban maradt, a Király tragikus halála után derült ki, hogy ők ketten egy párt alkottak.

Az exmodell egy 2001-ben kiadott könyvben dolgozta fel a fájdalmát és a viharos kapcsolat emlékét, melynek a Szerelem a Királyság előtt: Zámbó Jimmy mennyasszonya voltam címet adta. Ezután még egy fotózáson részt vett és civil foglalkozást vállalt.

Szerepléseket ritkán vállal, ám egy Peter Srámek-kel közös projektre igent mondott.

A király című sorozat kapcsán merült fel ismét a neve, a könyve hiánycikk lett és ismét sorjáztak hozzá a megkeresések, ő azonban válogatott. Ekkor futott be hozzá Peter Srámek Úgy hittem cimű videoklipjébe a felkérés. A dal mély érzéseket ébresztett benne, korábban Jimmy neki írta ezt a számot. A rendező igen meggyőzően beszélt a projektről és a Sztárban Sztár All Stars (akkor még leendő) nyertesének személye is szimpatikus volt neki: összességében pedig nagyon pozitív élményekkel távozott a forgatásról. A siker ellenére azonban nem kíván visszatérni a nyilvánosság elé, azonban annak se zárhatjuk ki a lehetőségét, hogy lesz ég olyan projekt, amelyben lát fantáziát és össze tudja egyeztetni a mostani életfelfogásával.

Erről bővebben a Fókusznak mesélt:

Háfra Mari azt is elmesélte, hogy mit mondott neki édesanyja, amikor elmondta, hogy igent mondott erre a szereplésre:

,,Amikor elmondtam az édesanyámnak, hogy Peter Srámekkel lesz egy klipforgatás, annyit mondott: "Kislányom, végre egy tisztességesen felöltözött énekes, aki szépen beszél, mosolyog, barátságos, nem olvasunk róla rossz kommenteket, hogy fröcskölődne mások iránt”. Úgyhogy neki nagyon szimpatikus volt."

Háfra Mari osztotta édesanyja véleményét és egy közös képet is készített Peter Srámekkel, amin megnézhetjük azt is, hogy mennyire csinos nő Zámbó Jimmy exkedvese:

Forrás: femina.hu