promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Halász Judit halálhíre mélyen megrázta a barátait: az énekesnő most végre tisztázta a történteket

Halász Judit halálhíre mélyen megrázta a barátait: az énekesnő most végre tisztázta a történteket

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Halász Judit halálhírétől összeomlottak az ismerősei.

A Kossuth- és Jászai Mari díjas színésznő és énekesnő, aki generációknak nyújtott szórakozást, most beavatta a Star magazin olvasóit abba, hogy mennyire kellemetlen helyzetbe is került az utóbbi időben.

Halász Judit nevével egy internetes átverés terjed.

Megjelent az interneten pár olyan csodaszer, amelynek Halász Judit az állítólagos gyógyulását köszönheti: ezzel szeretnék népszerűsíteni a terméket és minél többet eladni belőle. Ehhez egy nagyon aljas, alapos hazugságot építettek fel: Halász Judit súlyos betegségéről írtak, ami már annyira elhatalmasodott rajta, hogy tolókocsiba kényszerült. A helyzete reménytelennek tűnt, míg rá nem talált erre a csodaszerre, ennek köszönhetően pedig visszanyerte az egészségét.

Halász Judit cáfolta az álhíreket.

Elmondta, hogy kiváló egészségnek örvend és nagyon sajnálja azokat az embereket, akik az ő szeretete miatt bedőlnek egy ilye átverésnek. Bosszantja az is, hogy az elkövetők kiléte ismeretlen, illetve azt sem teljesen érti, hogy miért éppen ő lett ennek a terméknek a "reklámarca". A gyógyszerről sohasem hallott és főleg nem használta, illetve nem kezelték őt az álhírben szereplő betegséggel sem. Halász Juditot mélyen felháborítják a történtek és azt is elárulta, hogy nem egyszeri esetről van szó.

Volt aki még ennél is messzebbre ment: egyenesen a halálhírét keltették.

,,És az sem először fordult elő nemrég, hogy a halálhíremet keltették. Épp nyaraltunk pár hónapja, amikor sorra kaptam a telefonhívásokat. Miután felvettem, mindenki azzal kezdte zihálva, mennyire örül, hogy jól vagyok, és élek, mert a Facebookon azt írják, hogy meghaltam."

Ennek kapcsán a nem olyan régen esedékes, október 7-i születésnapjáról is kérdezte a lap.

Nevetve felelt a kérdésre és elmondta, hogy bár aligha van olyan gyermek, aki ne hallgatta volna már az ő előadásában tolmácsolt Boldog születésnapot című dalt, ő maga nem rajong az ünneplésért. Nem számolja a korát és nem is ünnepli a nagy napot és azt is elmondta miért.

Nem szeretné, ha a közönség a korával foglalkozna, vagy azzal azonosítaná őt, ahelyett, hogy a játékára, a teljesítményére és a tehetségére koncentrálnának.

,,Ha majd túlságosan fáradni fogok, na akkor majd lejövök a színpadról, de addig még van idő. Egyelőre élvezem a fellépéseket. Szeretem szórakoztatni a közönséget, és úgy látom, hogy ők is örömmel jönnek el megnézni engem. Amíg a nézők szeretnek és a legkisebbektől a legnagyobbakig csillogó szemekkel figyelnek, addig csinálom. Jól esik ez nekem és nekik is. Persze néha elfáradok, főleg egy-egy hosszú előadás után, de ez édes fáradtság, ami inkább feltölt, mint kimerít. A közönség szeretete egyfajta varázslat, ami újra és újra arra késztet, hogy tovább csináljam. Amíg megvan ez a varázslat, addig én itt maradok. Ez olyan öröm, amit semmi más nem tud pótolni." 

Halász Judit szerencsére teli van termekkel és hamarosan több előadásban és koncerten is megnézhetjük őt élőben.

Néhány éve pedig az Elviszlek magammal vendége volt, ahol még agyon sok egyéb érdekességet árult el az életéről.

Forrás: Star magazin