promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Papp Máté Bence nem titkolja tovább, milyen viszonyban van Krausz Gáborral

Papp Máté Bence nem titkolja tovább, milyen viszonyban van Krausz Gáborral

Borítókép:  TV2
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Papp Máté Bence most végre elmondta, milyen kapcsolatban van Krausz Gáborral.

Papp Máté Bence hamarosan újra képernyőn lesz, hiszen Tóth Gabival együtt szerepelnek az október 23-án induló Dancing with the Stars idei évadjában. A nézők máris kíváncsian várják, hogy az énekesnő most milyen teljesítményt fog nyújtani a táncparketten, hiszen 2013-ban már láthattuk egy táncos showműsorban, mégpedig a Szombat esti lázban akkori párjával, Markó Róberttel. A sztártörténelem most megismétli önmagát, 11 évvel később Tóth Gabi ismét az aktuális párjával fog táncolni, de talán ezúttal nem úgy fog véget érni sem a műsor, sem pedig a kapcsolata, mint annak idején az RTL Klub produkciójában.

A Blikk most egy interjút készített Papp Máté Bencével, aki többek között azt is elárulta, hogy valójában milyen viszonyban van Krausz Gáborral, Gabi volt férjével.

A Fricska Néptáncegyüttes tagja felidézte, mennyire kellemetlen volt, amikor Krausz Gábor balszerencsés megjegyzést tett ő rá és Gabira a közösségi oldalán. Tulajdonképpen ekkor derült ki mindenki számára, hogy az énekesnőnek új párja van, és ez indította el a lavinát, ami miatt Gabiék a mai napig célkeresztben vannak.

„Ezután jött az a bizonyos poszt, Gabi volt férjétől. A kellemetlen fricska… És ott borult minden. A Fricskában voltak gyerekes szülők. Gabit pedig összehozták mindenkivel. Szerintem ez borzasztó igazságtalanság volt velünk szemben. Gabit mindenki elhagyta, a legközelebbi környezetéből is. Barátok, családtagok. Egy kezemen meg tudom számolni, kik maradtak mellette. Úgy alkottak véleményt az emberek és ítéltek el minket, hogy nem tudták, hogy valójában mi történik. Ez borzasztó igazságtalanság”

- fogalmazott Papp Máté Bence, aki elmesélt egy kellemetlen szituációt is, ami az egyik benzinkúton történt velük Gabival:

„Azért volt olyan eset a benzinkúton, amikor megállt mellettünk egy autó, leengedték az ablakot, és kiszóltak: Na, mi van, jobban főz?”

Természetesen Krausz Gábor is szóba került, hiszen sokan kíváncsiak arra, hogy amikor Hannaróza miatt négyesben találkozik a két páros, akkor milyen a hangulat közöttük. Papp Máté Bence nem titkolja tovább, hogy valójában milyen viszonyban van szerelme exével, ezzel pedig végérvényesen megválaszolta a kérdést, ami több mint egy éve foglalkoztatja az embereket, hogy mennyire tudták megtalálni egymással a közös hangot.

„Nem beszélek vele, nem vagyunk barátok, és szerintem nem is leszünk soha. Hanni miatt viszont törekszem arra, hogy a kapcsolat normális legyen. Örülök, hogy megtalálta a boldogságot. Egy kisgyerek számára az a legfontosabb, hogy a szülei kiegyensúlyozottak legyenek. Mindannyian érte vagyunk”

- mondta Papp Máté Bence.