promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup kegyetlenül kiosztotta Hosszú Katinkát, durva szavakkal esett neki volt feleségének

Shane Tusup kegyetlenül kiosztotta Hosszú Katinkát, durva szavakkal esett neki volt feleségének

Borítókép:  Profimedia
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Shane Tusup félredobta a jómodort, és kőkeményen beleállt Hosszú Katinkába.

Shane Tusup ismét a címlapokra fog kerülni azzal, amit csütörtök este kirakott a közösségi oldalára. Az amerikai edző ugyanis kegyetlenül kiosztotta volt feleségét, Hosszú Katinkát, akivel 2013 és 2019 között voltak házasok. Shane Tusup kendőzetlen őszinteséggel kritizálta az Iron Lady-t; szerinte ugyanis Katinka elfelejtette, honnan jött, és a fejébe szállt a siker. A Sztárboxban kudarcot vallott edző egy nyílt levélben állt bele Katinkába, aki hamarosan a Dancing with the Stars című műsorban próbálhatja ki magát a táncparketten.

Shane Tusup vegyes reakciókat kiváltó szavait teljes egészében, változtatás nélkül közöljük:

Tények.

Katinka, való igaz egyéni sportoló voltál, de egyetlen sikeres ember sem ért el semmit egyedül. Tudom, és a tények is bizonyítják, hogy hatalmas hatással voltam és kulcsszerepet játszottam a csapatunk sikerében. Egyedül én vagyok az, aki megkérdőjelezhetetlenül felelős az edzésmódszertan kialakításáért. Használhatod a platformodat arra, hogy elismerést szerezz, és azt állítsd, hogy mélyen érted a koncepciót, de az utólagos teljesítményeid a bizonyítékok rá, hogy az üres szavak nem vezetnek eredményre.

Fájdalmas volt látni, ahogy mindaz, amit felépítettem lángba borult és egyetlen dolog maradt meg: egy nagy száj. Évekig hallgattam a csapatunk iránti tiszteletből. Teljes mértékben hiszem, és nyíltan kijelentem, hogy nélküled nem lettem volna képes ilyen eredményeket elérni, de ugyanez igaz rád is. Az én ötleteim és elmém nélkül ezek az eredmények nem születhettek volna meg.

Hatalmas csalódást kelt, hogy a siker a fejedbe szállt. Elfelejtetted, honnan jöttél. Mindezen eredmények után azok közül, akik segítettek megvalósítani életed gyermekkori álmát, hirtelen már senki sem része a történetednek…

Hideget és meleget is kap a posztja miatt Shane Tusup

Záporoznak már a kommentek az amerikai edző bejegyzése alatt. Megosztó véleménnyel vannak a szavai láttán a hozzászólók: míg valaki teljes mértékben egyetért vele, addig mások szerint Shane Tusup nevét senki sem ismerné Magyarországon Hosszú Katinka nélkül.

„Tudjuk hidd el. Nélküled semmi, senki nem volna Katinka!”

„Szívesen látnék egy olyan összeállítást, hogy te Shane mit értél el azokkal, akikkel Katinka előtt, után foglalkoztál”

„Azért neked sem sikerült más úszóból robotot csinálni! Pedig voltak néhányan! Nincs mit Katinka szemére vetni!”

„Azért ne fikázd, mert rosszabbul teljesít esetleg néha. Sok mindenen ment keresztül, sok versenyen megfelelt. Nem lehet mindig kirobbanó. De tudod, nárcisztikus lennél, ha azt mondanád, hogy mindent neked köszönhet és nélküled nem érte volna el”