promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Saját otthonában támadták rá az X-Faktor sztárjára

Saját otthonában támadták rá az X-Faktor sztárjára

Borítókép:  Rtl.hu
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Négy illetéktelen behatolóból az egyik tettlegességig ment, Budapesten történt az eset.

Az otthonuk a biztonságot adó menedékünk, így az egyik legrémisztőbb érzés az, ha valaki ebben a privát szférában támad ránk. Ezzel kellett szembesülni az X-Faktor korábbi női versenyzőjének, Mardollnak is, akit a tévénézők elsőként a Feleségek luxuskivitelben című nagy sikerű műsorban ismerhettek meg. Az énekesnőt is megdöbbentették a történtek, nem olyan régen pedig elmesélte, hogy mi is történt pontosan.

Budapest első kerületében történt a támadás.

Yvonne Dederick lánya, Cathrine este 10 óra környékén került konfliktusba négy fiatallal, akik bejutottak az énekesnő kertjébe. A kaput Mardoll hagyta nyitva, ugyanis sétáltatni vitte a kutyáját, aki nem tud sokat gyalogolni, ennyi időre pedig feleslegesnek tartotta bezárni az épületet. Elmondta, hogy az első kerületben gyakori probléma, hogy a turisták ha nyitott ajtót, vagy kaput látnak, akkor azt hiszik, hogy ott valami látivalót találnak, így gyakran előfordul, hogy olyan helyekre is bemennek, ahová nem kellene, ám nem szokott ennyire elfajulni az eset.

Mardoll miután észrevette a látogatókat, befejezte a kutyasétáltatást és megkérte őket a távozásra.

„Szombat reggel tíz órakor kivittem a kutyámat sétálni. Nyitva hagytam a ház bejárati kapuját, mert nem sétáltunk messzire, mert Leo a korábbi rohama után nem tud még sokat sétálni. A Várnegyednél lakom, ahol az emberek sokszor hiszik azt, hogyha valahova be lehet sétálni, akkor ott látnivaló van. Négyen besétáltak a kapun, én meg utánuk mentem. Többször szóltam nekik angolul, hogy ez egy privát lakóház, legyenek szívesek kifáradni az udvarról. Nem reagáltak, így szóltam magyarul is, amire visszaszóltak.”

Erre már választ is kapott: Oké, b*szdmeg, hallottuk

Az események aztán durva fordulatot vettek, ekkor még Mardoll reménykedett, hogy ennyiben marad az ügy.

„Három idősebb férfi és egy velem egykorú nő volt, akik ezek után sem akartak kimenni. Amikor azt mondtam, hogy kihívom a rendőröket, akkor a pasik elindultak kifele, de a nő elkezdett az arcomba mászni és meglökte a fejemet két kézzel. Meg akart ütni, de én előbb ütöttem, majd kilökdöstem a kapun és bezártam az ajtót. Nem tudtam hova rakni a helyzetet, azonnal fel is hívtam anyát, hogy elmondjam neki, hogy megtámadtak a saját lakásom udvarán."

Sajnos egy kis idő is elég volt ahhoz, hogy az egyik illetéktelen behatoló agresszíven lépjen fel és Mardoll csak a saját rátermettségének és gyors reakciójának köszönhette azt, hogy nem történt sokkal nagyobb baj. Az extrém külsejű fiatal lány egyébként aktívan koncertezik, közösségi média oldalán érdemes csekkolni, hogy éppen hol tart fellépést, amennyibe élőben is szeretnéd látni, hogy mennyire vagány csaj.

Forrás: Ripost.hu