promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ezt a csúnya s*gget mutogatni?” - áll a bál Mardoll magamutogatós képe miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mardoll kemény beszólásokat kap a bikinis képe miatt.

Catherine Dederick Mardollt sokan az X-faktor, illetve A Konyhafőnök VIP miatt ismerhetik. A pörgőnyelvű előadó annak idején lenyűgözte a mentorokat és a stúdióközönséget raptudásával, aztán Gáspár Laci csapatában be is jutott az élő showba. Mardoll a 3. héten esett ki a versenyből, de ez egyáltalán nem vette el a kedvét attól, hogy saját dalokat készítsen.

Igaz, a YouTube-csatornája szerint az utóbbi két évben nem is adott ki új szerzeményeket, pedig biztos lenne értelme, hiszen utolsó két videoklipjén 40, illetve 56 ezer megtekintés van.


Mardoll eddig sem tartozott a legnépszerűbb előadók közé, stílusátval sokan nem szimpatizálnak, de úgy tűnik, ő így érzi jól magát. Catherine Dederick-et legutóbb az RTL Activity című műsorában láthattuk, most pedig ő is kipiheni az éves fáradalmakat - Montenegróba utazott el nyaralni.

Itt készült az a bikinis fotója is, amit a napokban tett ki a közösségi oldalára, és ami komoly botrányt okozott a kommentszekcióban. Mardoll ugyanis egy igen magamutogatós képen mutatta meg, milyen formás popsija van, de úgy tűnik, jó pár embernek nem tetszik a fenékfotó. Kemény beszólások olvashatók a hozzászólások között:

„Ezt a fehér csúnya s*gget mutogatni?”

„Fehér vagy mint a fal”

„A kuffer úgy látom rendesen fel lett töltve hozzá”

„Ezt ne mutogasd”

Persze volt, aki a védelmébe vette az egykori X-faktorost:

„Bezzeg ha J.LO. vagy Salma Hayek tett volna ki ilyet agyonra lájkolgatná mindenki.... Szerintem igenis formás!!!! Ja és az ifjú hölgy megmtatja mi is van neki”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás