promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az Ázsia Expressz döntője után derült ki Sáfrány Emeséről és Béres Anettről, most már mindenki tudja, hogy jó helyre ment-e a pénz

Az Ázsia Expressz döntője után derült ki Sáfrány Emeséről és Béres Anettről, most már mindenki tudja, hogy jó helyre ment-e a pénz

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc

Nyilvánosságra hozták Sáfrány Emeséről és Béres Anettről, amire mindenki kíváncsi volt.

Véget ért az Ázsia Expressz idei évada, amit a Fülöp-szigeteken forgattak. A TV2 nagyszabású reality-műsorának mostani szezonját Sáfrány Emese és Béres Anett nyerte meg, akik a 15 millió forinton felül fejenként 1-1 millióval gazdagodtak, hiszen a két jokerjátékon ennyi plusz pénzt nyertek. Összesen tehát 17 millió forint ütötte a két híresség markát.

Ilyenkor a nézők leginkább arra kíváncsiak, hogy mi lesz a pénznyeremény sorsa. Tekintve, hogy jól kereső celebekről van szó, a legtöbben azt remélik, hogy eljótékonykodják az összeget, és ebből a szempontból most sem kell csalódniuk, hiszen kiderült, hogy Sáfrány Emese és Béres Anett mire költötte a mesés nyereményüket.

A bruttó 17 millió forint ugyebár kétfelé osztódott, tehát mindkettőjüknek bruttó 8,5 millió forint állt a rendelkezésükre, amivel természetesen azt csináltak, amit akartak. A két barátnő elsősorban saját vállalkozásaikra fordították a pénzt, de jótékony célra is felajánlottak belőle; hogy pontosan kiket támogattak, azt ők maguk árulták el a Story.hu-nak.

„Van egy fogyasztószalonom, ahová új gépeket vettem. És egy szegény családnak - akiket régóta támogatok - félmillió forintot adtam”

- mondta Béres Anett.

Sáfrány Emesének van egy légtornászeszközöket és kiegészítőket forgalmazó webáruháza, aminek árukészletét most így jelentősen fel tudta tölteni, felkészült a karácsonyi rohamra. Emellett ugyancsak félmillió forinttal támogatott egy alapítványt, ami hátrányos helyzetű, egyedülálló szülőket segít. Ám ez még nem minden, Sáfrány Emesének még egy kis utazás is belefért a pénzbe.

„Egy őszi nyaralás azért még belefér: Anett-tel és Laky Zsuzsival Spanyolországba utazunk. Zsuzsit és a férjét, Gusztit nagyon szeretjük, a verseny alatt is korrektek voltak velünk. De Gusztit most itthon hagyjuk, és csak mi hárman, lányok vakációzunk”

- árulta el a híresség.