promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Bochkor Gábor titokzatos volt párja, akit állítólag két évig titkolt és összetörte a szívét

Így néz ki most Bochkor Gábor titokzatos volt párja, akit állítólag két évig titkolt és összetörte a szívét

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

A mai napig nem tisztázott, hogy mi történt kettőjük között a Várkonyi Andreával való szakítás után.

A magyar média egyik legismertebb rádiós személyisége, Bochkor Gábor éveken át azt állította, hogy a Várkonyi Andreával való szakítása óta szingliként éli mindennapjait. Ám később felmerült, hogy talán nem egészen volt egyedül. A Blikk leleplező cikke szerint ugyanis több mint két éven át titokban folytatott kapcsolatot dr. Demeter Alexandrával, a Survivor és A Konyhafőnök VIP műsorokból ismert fiatal gyógyszerésszel.

A két fél kapcsolata bonyolult és sokszor fájdalmas volt, amelyet a nyilvánosság elől gondosan elrejtettek. Alexandra elmondása szerint Bochkor sosem vállalta őt nyilvánosan és mindig letagadta kapcsolatukat. Bár a fiatal nő szerelmes volt a nála 25 évvel idősebb rádiósba, a folyamatos titkolózás, hazugságok és a rejtett viszony végül tönkretette a szerelmüket.

Sorsdöntő találkozás a Music FM stúdiójában.

Bochkor és Alexandra találkozása 2018 decemberében történt a Music FM stúdiójában, amikor a fiatal nő a rádió vendégeként szerepelt. Az első pillanattól kezdve működött közöttük a kémia, de kapcsolatuk nem a nyilvánosság előtt bontakozott ki. Alexandra visszaemlékezett, hogy Bochkorral töltött idejük szinte mindig otthoni környezetben zajlott, ahol együtt főztek és csendben élvezték egymás társaságát. Bár sokszor szenvedett attól, hogy Bochkor Gábor letagadta őt, mégis reménykedett benne, hogy idővel megváltozik a helyzet.

– „Szerelmes lettem, és ezzel egy érzelmi csapdába estem, amit megszenvedtem lelkileg, mert Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel” – mesélte Alexandra. Szép emlékei is akadtak azonban bőven:

Mindketten túl voltunk egy nagy csalódáson, de sikerült visszahoznunk a csillogást a másik szemébe, működött köztünk a kémia, nagyon is.

Elmondása szerint nem a hírnévre vágyott, hiszen a szakmájában sikeres, független nőként teljesített. Éppen ezért különösen fájt neki, hogy a rádiós nem vállalta fel a kapcsolatukat nyilvánosan. A fiatal gyógyszerész bevallotta, hogy rengeteg türelmet tanúsított, és hosszú ideig megalkuvó volt, hogy megfeleljen Bochkor elvárásainak.

Végül elkerülhetetlenné vált a szakítás, Demeter Alexandra többre vágyott.

A kapcsolatuk végére a folyamatos titkolózás és hitegetés mély sebeket hagyott Alexandra lelkében. Hiába vágyott egy olyan párkapcsolatra, amelyben boldog lehet, ezt Bochkortól Gábortól végül nem kapta meg. Döntés elé állította a rádióst, aki az egyedüllétet választotta helyette. A szakítás számukra megváltásként szolgált, Alexandra pedig új lehetőségek előtt állt, hogy kialakíthassa valaki mással azt harmonikus párkapcsolatot, amelyre mindig is vágyott. A szétválásról 2021-ben beszélt.

Bochkor Gábor később sem vállalta fel a kapcsolatot.

Bár az elmúlt években többször is felmerült, hogy Gábor és Alexandra együtt vannak, a Retro Rádió műsorvezetője minden alkalommal tagadta ezt. Amikor a lap legutóbb kereste őt a kapcsolatuk miatt, Bochkor határozottan kijelentette:

„Semmilyen kapcsolatom nincs Demeter Alexandrával.” Ez a válasz is tükrözi, mennyire nem akarta nyilvánosan vállalni Alexandrát, ami végül a kapcsolat végét jelentette.

Így néz ki most a doktorit is megszerző csinos gyógyszerésznő, aki csodálatos formában van:

Forrás: blikk.hu