promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea lánya így viselkedik Bochkor Gábor új párjával, így fogadta a rádiós új kedvesét

Várkonyi Andrea lánya így viselkedik Bochkor Gábor új párjával, így fogadta a rádiós új kedvesét

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya így reagált az új kedvesre. 

Nemrégiben az internetre felkerült egy videó, amelyen Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya, Nóri, lenyűgöző dobtudását mutatja be. A 17 éves lány nemcsak szülei büszkesége, hanem a nyilvánosság előtt is megvillantotta zenei tehetségét, amely sokakat meglepett és elvarázsolt.

A felvétel, amelyben Nóri energikusan és magabiztosan dobol, hamar elterjedt az interneten, számos rajongót szerezve neki. A kommentelők között sokan kiemelték, hogy a lány már most komoly tehetséget mutat, amely további zenei sikerekhez vezethet.

Bochkor Gábor, aki általában visszafogottan kezeli magánéletét a nyilvánosság előtt, most különösen büszkén nyilatkozott lánya tehetségéről. Egy nemrégiben adott interjújában elmondta, hogy Nóri nemcsak a tanulásban jeleskedik, hanem a zenében is kiemelkedően teljesít.

Az apa-lánya kapcsolatuk is szoros, és Nóri művészi érzékenysége, amelyet Gábor szerint tőle örökölt, különösen erős. Bochkor elmesélte, hogy Nóri nemcsak dobol, hanem rajzol és fest is, és gyakran mutat neki új zenéket, például Billie Eilisht, akinek zenéje már a saját lejátszási listáján is szerepel.

Az apa boldogságát tovább fokozza, hogy lánya nemcsak zeneileg ügyes, hanem jól fogadta édesapja új párját is. Ez a családi harmónia és támogatás hozzájárulhatott ahhoz, hogy Nóri ilyen fiatalon ennyire magabiztosan bontogatja szárnyait a művészetek terén.

Nóri tehetsége mostanra nemcsak szülei, hanem a szélesebb közönség előtt is megmutatkozott, és bár szülei igyekeznek megóvni a nyilvánosságtól, a videó megjelenése óta többen is felfigyeltek rá. A 17 éves lány jövője ígéretesnek tűnik, hiszen a zene és a művészet iránti elkötelezettsége, valamint a szülei támogató hozzáállása révén valószínűleg még sokat hallhatunk róla a jövőben.

forrás: Kiskegyed