promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Gusztáv üzent az őt részegen lefotózó járókelőnek, ezt gondolja róla

Molnár Gusztáv üzent az őt részegen lefotózó járókelőnek, ezt gondolja róla

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Magatehetetlenül fotózta le valaki, a képeket pedig elküldte a sajtónak, Molnár Gusztáv most neki üzent.

Molnár Gusztáv hosszú időt töltött gyógyulással: amikor utoljára rehabilitációs intézetbe került, akkor már nagyon súlyos állapotban volt, a segítség még éppen időben érkezett. Akkor jött ki és állt ismét nyilvánosság elé, amikor úgy érezte, hogy élete kezd egy jobb és nyugodtabb mederbe terelődni és már kellő magabiztossággal tud ismét helytállni a társadalomban.

Bizakodóan nyilatkozott, rátalált a szerelem, tele volt tervekkel, célokkal és végső soron a magánélete rendbetétele mellett szeretett volna visszakerülni a színházba, televízióba. Végül azonban másképp alakultak a dolgok.

Az egész magyar sajtót bejárták a Molnár Gusztávról készült felvételek, melyen az utcán fekve látszik a körúton.

Az eset hatalmas felháborodást váltott ki és nagyon megosztotta az emberek: volt, aki szerint a színész ismertsége miatt már így is kiemelt figyelmet kap és számtalan hozzá hasonló gonddal küzdő embernek nincs esélye a kitörésre. Míg a másik táborban voltak azok, akik az emberi méltóságra hivatkozva elítélték a fénykép készítőjét és azokat a lapokat is, akik ezeket megjelentették.

Az üggyel még Sebestyén Balázsék is foglalkoztak, akik szintén azon a véleményen voltak, hogy minimum erkölcsileg és etikailag is megkérdőjelezhető a Molnár Gusztáv irányába tanúsított magatartás.

Molnár Gusztáv az eset után hamarosan kamera elé állt és ő is elmondta véleményét arról a férfiról, vagy nőről, aki kihasználva a kínálkozó lehetőséget ilyen kiszolgáltatott helyzetben készített róla felvételeket.

Ezt üzente az lefényképező járókelőnek:

A segítségnyújtás részét mondjuk nem értem, hogy miért az volt az első, hogy én le legyek fotózva, ahelyett, hogy mondjuk szomjas vagyok-e, kérek-e egy pohár vizet.

A Fókuszban meghallgathatod a nyilatkozata további részleteit is:

Molnár Gusztávot szemmel láthatóan megtörték az alkoholproblémák, de nem adja fel.

Bár kellemetlenül érintették a történtek és egy ideig félt attól, hogy mit gondolnak róla az emberek, végül mégis úgy döntött, hogy őszintén beszél jelenlegi állapotáról. Elmondta, hogy a történtek ellenére is sokan szeretik és támogatják, rengeteg üzenetet kap, melyben kiállnak mellette és érte, ez pedig ismét erőt ad neki.

Ő maga jelentkezett egy függőségekkel foglalkozó Youtube adásba is, ahol őszintén elmondja azt is, hogy bár teljesen elvesztette a kontrollt az élete fölött, ez sajnos a gyógyulás része. Rengetegen esnek vissza és aztán állnak újra talpra, egészen addig, míg egyszer végleg sikerül elengedni a szorongató függőséget.

A vele készült nagyon kemény, megható és mély témákat is boncolgató felkavaró interjút ide kattintva nézhetitek meg: