promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezért lett vége Ungár Anikó és Vajtó Lajos szerelmének: a bűvésznőt azóta már másik férfi varázsolta el

Ezért lett vége Ungár Anikó és Vajtó Lajos szerelmének: a bűvésznőt azóta már másik férfi varázsolta el

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Óriási szerelem volt, de ezért ért véget.

Ungár Anikó a Kiskegyed műsorában mesélt életéről, szerelmeiről és házasságairól. A még mindig fiatalos és gyönyörű, 75 éves bűvésznő nyíltan beszélt arról, mit jelentett számára Vajtó Lajos, milyen volt a kapcsolatuk, és miért ért véget ez az emlékezetes szerelem.

Ungár Anikó életében több férfi is nagyon fontos szerepet játszott.

Anikó második férjét, Baronits Zsoltot, a Szíriusz zenekar alapító szaxofonosát, fia, Gábor édesapja egy betegség következtében elhunyt. Ezután Anikó a gyász után újra megtalálta a szerelmet, amiről úgy véli, hogy "éppen a legjobbkor jött" az életébe, a 50. születésnapja környékén.

– Azt gondolom, ha egy nő ötvenévesen megél egy szerelmet, az egy nagyon átélt, megélt, tudatos érzés. A többiben az ember sodródik és olyan természetes, hogy szerelmes vagy. Az a természete annak a kornak. – kezdte elmesélni a történetüket a bűvésznő.

Anikó, aki sosem érezte úgy, hogy 50 évesen bármihez is késő lenne, főleg nem ahhoz, hogy ráleljen a másik felére úgy véli, ekkor lehet igazán önmaga egy nő: különlegesebb az ember egész lénye, másképpen dolgozza fel és fogadja be az élményeket, nem utolsósorban pedig hihetetlen személyiségfejlődéseken tud átmenni.

Vajtó Lajossal nagy volt a szerelem, ám végül mégis szakítás lett a vége.

Végül azonban ez a kapcsolat is véget ért, mert viharos, szenvedélyes és sok fájdalommal teli volt – olyan, amilyennek az ember életében legalább egyszer lennie kell – tette hozzá Anikó, aki nem titkolta, hogy ez a férfi Vajtó Lajos volt. Elmagyarázta, hogy útjaik végül miért is váltak szét.

– A mai napig jó barátok vagyunk, de ez nem lehetett volna egy közös élet. Mi nagyon másfelé gondolkodunk, nagyon másfelé éljük az életünket, az egész habitusunk más. Szerelem volt, ennek meg kellett történnie. Örülök, hogy ez a szakasz is benne volt az életemben. Szerintem nem lennék ma az, aki, ha ezt nem éltem volna át. – fejtette ki.

A bűvész nem félt egy új párkapcsolatba belekezdeni és végül megtalálta a hozzá igazán illő férfit.

Anikó végül rátalált arra a férfira, aki mellett azóta is boldogságban él, noha kapcsolatuk kezdetén több nehézséggel kellett szembenézniük.

Ezután ismét egy tudatos választás következett az életében, ám már jóval később:  ötvenhét vagy ötvennyolc éves korában történt meg a nagy találkozás, ekkor ismerte meg a mostani párommal. Négy évvel fiatalabb nála, és négy gyereket hozott az életébe: két kicsit, akik elvesztették az édesanyjukat, és két nagyfiút. Ungár Anikó azonban nem ijedt meg a kihívástól és ez a szerelem azóta is kitart.

Az érdekes interjút teljes hosszában ide kattintva tudod megtekinteni:

Forrás: blikkrúzs