promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi, és Kowalsky meg a Vega – egy fesztivál az egész családnak
Borítókép:  MKK promó - Beregi László
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega, akusztikus koncertek, gasztronómiai finomságok, szalmabála labirintus, falusi „utcácska”, fényfestés és a népszerű Fonó liget várja mindazokat, akik egy nyár eleji kikapcsolódásra vágynak történelmi környezetben, könnyed programokkal. Az idei Fonó Miskolc legnagyobb családi fesztiválja lesz!

Érdemes már délután kilátogatni, hiszen az esti nagykoncertek előtt a Vásártér egy hangulatos, lüktető, nyüzsgő helyszínné változik, amely ingyenesen látogatható. A Fonó ligetben együtt lazíthat gyermek és felnőtt, miközben bükki borokat kortyol, elnyújtózhat a babzsák fotelekben vagy megpihenhet a szalmabálákon. A vásártéri színpadon egymást váltják a zenekarok a latin zenétől a rockon keresztül a pop és fúvós zenekarig. Itt lesz a Purga, a SunCity Brass, a Magidom, valamint Dánielfy Gergő és az Utazók is.

A gyerekek itt biztosan elfelejtik az okostelefonjukat, amíg kitalálnak a szalmabála labirintusból, vagy a szekrényjátékokkal próbálják ki ügyességüket, ahol angyalokkal és ördögökkel is találkozhatnak. Kiülhetnek a pletyka padra a falusi „utcácskában”, ahol Magyarország hét régiójának egy-egy jellegzetes házoromzata csaknem életnagyságban jelenik meg.

Szombat este Magyarország egyik legkarizmatikusabb énekesnője, a „kishegyesi díva” szórakoztatja a közönséget. Rúzsa Magdi egészen biztos, hogy ezen az estén is elvarázsolja a publikumot. Vasárnap érkezik a „zsivány pop” legjelesebb hazai képviselője a Kowalsky meg a Vega. Átütő szövegekből, fülbemászó dallamokból és színpadi energiából ezen az estén sem lesz hiány! A nagykoncertek után pedig LuiBig várja a legkitartóbb bulizókat after partyval.

A napijegy várbelépésre is jogosít, így az ide érkezők, lovagok és udvarhölgyek kíséretében ismerhetik meg a királynék várát. Az estéket pedig fényfestés teszi felejthetetlenné: sötétedés után páratlan, egyedi hangulatú motívumok elevenednek meg a Diósgyőri vár falain.

Helyszín, időpont: Diósgyőri vár – Lovagi Tornák Tere – 2019. Június 8-9.

Június 8., szombat:
15:00
Táncháza „Táncházzenei átörökítés Miskolcon” projekt növendékeivel és tanáraival- Vásártér
16:30 Vahúr csodát lát – Vásártér
18:00 Purga (akusztik) – Vásártér
19:30 SunCity Brass – Vásártér
21:00 Rúzsa Magdi – Lovagi Tornák Tere
22:30 LuiBig – Vásártér

Június 9., vasárnap:
14:30
Latin Projekt – Vásártér
16:00 Magidom – Vásártér
17:30 Zsani és Máté (akusztik) – Vásártér
19:00 Dánielfy Gergő és az Utazók – Vásártér
20:00 Fatal Error – Lovagi Tornák Tere
21:30 Kowalsky meg a Vega – Lovagi Tornák Tere
23:00 LuiBig – Vásártér

Folyamatos programok a Diósgyőri várban: 09:00-18:00 Tárlatvezetéssel egybekötött várlátogatás, sötétedéstől fényfestés

Folyamatos családi programok a Vásártéren: Fonó Liget, szekrényjátékok, falusi „utcácska”, szalmabála-labirintus, gasztronómia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás