promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fontost döntés született a REpont automatákról, hallanod kell erről, így döntöttek a magyarok

Fontost döntés született a REpont automatákról, hallanod kell erről, így döntöttek a magyarok

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Belföldi hírek
Kategória fejléc

Érdekes eredménnyel zárult, így döntöttek a magyarok a REpont automatákkal kapcsolatos fontos ké

Az elmúlt időben nagyon fontos téma lett Magyarországon a palackok visszaváltása, a flakonok, PET-palackok és üvegek viszaváltása a MOHU palackvisszaváltó automatáinál. Sokszor már a bevásárlások koreográfiája is úgy kezdődik, hogy még az előtt, hogy körbejárnánk az áruházat, üzletet vagy boltot, először visszaváltjuk az üvegeket, majd utalvány formájában kérjük a pénzt, esetleg utaljuk a bankszámlánkra.

Korábban amúgy arról is írtunk cikkeket, hogy milyen alternatívái lettek annak amagyarok körében, hogy az üvegvisszaváltás lehetséges bonyodalmait elkerüljék, milyen új trendek hódítottak teret amgyarok körében, hogyan alakította át a palackvisszaváltás a fogyasztási szokásainkat:

Miben "döntöttek" most a magyarok a REpont automatákkal kapcsolatban?

Korábban arról is lehetett olvasni, hogy a MOHU már több MOL-benzinkútnál is üzemeltet visszaváltó automatát, egyelőre csak pilot-üzemmódban, de ha sikeres lesz a tesztidőszak, akkor több helyen is megjelenthetnek majd benzinkutaknál a masinák. Erről is írt a Pénzcentrum, és a lap az olvasókat is megkérdezte, hogy ők hol helyeznének még el az országban ilyen üvegvisszaváltó automatákat, ha tehetnék.

Megszületett az eredmény is.

A legtöbb szavazat a 100 lakásnál nagyobb lakóparkokra jött, a szavazatok közel 15 százaléka érkezett erre az opcióra, majd a második helyen a pályaudvarok jöttek, közel 13 százalékkal. A harmadik helyen pedig a plázák végeztek 12 százalékos eredménnyel. Sok szavazatot kaptak még a nagyforgalmú közparkok is a Pénzcentrum szavazásán.

A teljes cikk IDE kattinva érhető el.

Mégis hogy működik a REpont applikáció?